Доброго ранку, поки золота осінь,вчора вечером було більше 10 стопнів,на сьогодні теж обіцяють погоду.
Пане Moranno. Вчера на вечерю скоштували презент при нагоді поверну слоїка з чимось теж смачним . Дякую, гарного дня.
В7 доброго ранку !!! Гарно, сонячно, арбайт !!! Вчора скінчив калідорну підлогу, зараз вже можна й опалення вмикати _) Отже, ранкова кава та до маленько п'ятничних та хфілософських справ !!!
Карпатський трамвай — Вигода — Відпочинок в Карпатах ... https://www.karpaty.info/ua/uk/if/dl/vyhoda/tourservice/karpatsky.tramvaj/ «КАРПАТСЬКИЙ ТРАМВАЙ». Історична довідка: Відкрита у 1860-х роках вузькоколійна залізнична гілка поєднала Бойківщину з лісопереробною ... Відео 16:52 Карпатський трамвай Почтальон Печкин YouTube - 27 квіт. 2015 р. 4:41 Поїздок - Карпатський трамвай | Україна вражає Україна вражає YouTube - 14 лип. 2017 р. 3:57 Карпатський трамвай -- оригінальний туристичний маршрут ZIK НАЖИВО YouTube - 20 лип. 2014 р. во Вам раріки.+ Зображення для запиту карпатський трамвай Більше зображень для запита карпатський трамвай
Жовтий кінець на моськіній кулі означає важку кулю і ці набої були для кулеметів, а оті чорно-червоні це бронебійно-запалювальні - я колупав 12,17 і живу - ніц не палилося.
Доброго ранку панове! Щось і в мене холодно, -1, мабуть по гриби в суботу їхать нічого, будуть самі рядовки.
От біда. Хтів в чотири виїхати в дорогу туман хоть сокиру вішай . Буду зараз пробувать.Всим доброго дня.
Пiсля сцаря гвинтiком крiпили , потiм штiфти притулили , але я не за то . Кажу шо з такими дiрками з верху у генделю ввечерi навiть на пиво не дадуть
Вітаю товариство! Сонечка поки-що нема, але обіцяють +17 на сьогодні. Прогулявся із моїм кундлєром - котів не було
Привiтавсь ! По степу сонце та губатий . На вулицю зась . Одужую у хатi . Шiсть бутлiв горiлочки , холодэць i сало , але млять не можна . Довбаний амiцетрон . ТОж кави та про осiнь
Забув похизуватися ! Вчора на прийомку заскочив , приймщику на пачку чаю замiняв ))) , якись довбень сдав як металл. Цалахван !
вітаю панство. сонячно, гарно, тепло. а як не тепло то зігріюсь рискалем. в ночі мать був невеличикй морозець бо нарешті листя на шовкуні геть облетіло. ну то вже зватра у вечорі змету бо у вечорі на працю треба. тож досьорбую каву та йду далі копати траншею
оце нагрівся що аж упрів та прийшов трохи перекурити. от скажіть мені що робе стежка викладена цеглою на глибині від двох до трох штиків рискаля? задовбався тую цеглу виколупували((( одне добре що хоч довжина невелика десь з півтори метри через транш проходе звідкіль та куди веде незнаю і невмовляйте щоб я теє перевіряв)))
ні. ну його нафіг таку цікавість. мені тре руру до морозів замінити а вже потім цікавинками цікавитись. отакоєот. а ви кажете