Не встиг , ну значить не моє . Були вьетнамські чорні, смачно виходило копчені, но тестью несподобалося, взяв у кума щось нове, порося були як зебра полосаті на диких не схоже, набрали за рік понад два с половиною центнера більше не встигли бо соло і м'ясо скінчилося в хаті а за тиждень храм в селі, от і спідкала невдача поросятко. Зараз тримає звичайних з базару файного міста Червоноград сало і м'ясо ростом потрішечкі.
Наші теж моно поломати якщо вони на фото нижче то безпечні. Б-32 там сталевий сердешник. Можно використовувати замість керна дирки побити перед тим як сверлити дрілю.
ні. все набагато простіше. запальничку хочу. три. одну щоб на столі була, велика, другу щоб в кишені тягати ну а третя про всяк випадок. щоб було. ну або запрезентую комусь. отакоєот
Ото як раз калашматик мій (був), панамка моя і зараз, а СВД забирайте, хоч і гарна вещ, але не моя. Ми з нею тільки фоткались, для понту.
та воно то і непогана річ алеж з неї куцопал не зробиш. отже весло ваше а мені калашматика. з нього звичайно справжній куцопал не вийде але якщо трохи підрізати то під кожушиною можна носити майже непомітно
та отож. докатились що приціл на піздніх гвинтівках немогли нормально кріпити. а от за тсара могли. отакоєот
Мабуть також відеокарта довбе... Доброго ранку панове!Шось прохолодно трохи,земля підшерхла,поки показує -1С,побачимо через годину...
Доброго ранку, кава і в дорогу +2 на дворі і зорі видно, воняє димом бо гагато хто перейшов на дрова. Гарного дня усім сам побіг.
Вітаю шановне панство , +5 , свіженько . хмарів не багато . вчора запас дров проізвєл на отлічно ... усе тіло болить ледве встав ...