ну то ви що самі не бачите що свиника. просто ми вже відвикли від нормальних свиників з нормальним салом. а тут видно гарний свиник був, тримали довго, годували гарно от і виросло що виросло. отакоєот а ви кажете
ну всьо. тепер можна сісти, відпочити та покнопати. щось я трошки задовбався сьогодні з тим водогоном. і сказати що викопав багато так ні але сімь потів зійшло поки я містц під траншею розчистив від того хмлія що в сусідки в дворі росте а птоім почав копати так знов як не коріння хміля так якась цегла, каміння тощо. завтра буду продовжувати перед працею а там мо і на четвер-пятницю залишиться хоча і треба квапити поки ще морозів нема. а тут ще і шовкун коло двору знову листя накидав так наче я вчора і не гребся там. коротще сплошна веселуха курва її мама. отакоєот а ви кажете
Сало як сало, трохі перетримали працю, або в нього заливали кормами відрами. Є порода суцільне сало м'яса мало, ото може вона була. В морозільній десь ще був шматочок товщиною більше ніж долонь, знайду сфоткаю. Но дружина таке на зажарка пускає.
Добрий вечір будьте здорові. А таки які породи свинників тримають ваші родичі чи знайомі.? Дуже цікавить.
Думаю таки парку купити але так щоб не варити і дуже пуцькатись.. Кажуть мангалиця не привередлива, але мабуть в нас вони дорогі тай не чистокровні.
Вітаю панове, вже приїхав з праці, ми типер начальство, головний механік швейного цеху, хто перший встав того і тапки. отакоєот.
купіть вьєтнамських свиней , по саду бігають , бурянчик їдять , правда мнєса не дуже багато , зато сало дуже смачне ...
завалив сьогодні телекомовського стовпа та заїдно в тестя єкпроприїровав вугілля і пів верби , отце лиш до хати запхався . зато вже є чим палити ...
а скажіть панство чи безпечно колупати совєтські кулі калібром 14.5? наче з бандерівськими головками, тобто з червоночоринми. і іще знайшов кулі наче моські а вони мають жовтий? колір на кінчику. що то за кулі і чи безпечно їх колупати? мабуть ці питання більш до пана @Unnamed Player стосується як фахівця цієї справи