то попхали разом. розберемо, здамо я поділю по братські гроші та попхаємо потім по гриби на ринок))))
діду тим хто стоїть на шухері дають так само а то і більше бо то вже злочин у складі групи осіб по попередньому зговору. тобто озо. отакоєот
Я там вже все достеменно не памятаю, бо вже 4 роки пройшло. Але коли сунувть купувать на заміну і схотів зробить як Ви пропонуєте то: стикнувсь з проблемою - діодні лямпи.... за короткуваті. Не поміщаються в розьйоми корпусу. А так як паять тоді було нічим, бо все погоріло то купив таку як була. От Вам і Ваше славнозвісне : тю.....
Вітаю товариство! Небо безхмарне, сонечко світить - обяцяють на сьогодні 17 на плюсі Зранку вигуляв собачку та забрався до тяжкої праці - пістолі почистив, а тепер аерочку буду пестити Ну а потім знову байдикувати
тю ще три рази. от нащо робити те що зроблено?! є отакі самі гарні прожектори з світлодіодом. нічого не треба паяти, переробляти, та вдосконалювати. все вже є та зроблено. залишається тілько купити та підєднати. до речі і ціна доволі гумана.
Вiтаю поважне панство ! Усi живi-здоровi ? Накнопали вагон , з мойiм тирнетом рiк читати . Шось напала курва чорна смужка , трiпаэ падло , нiяк не вiдпустить . Ще й млять простудiфiлс пiдхопив . Провалявсь з кальосами та тiрмомэтром чотири доби-нiпуя . Припхавсь на дачу . Клин клином вишибать буду .
бо світлодійодний бере набагато менше енергії. тобто економія грошів. тре дивитись на перспективу, хоча не завжди воно виходе так нажаль. але скілько витрачає звичайний прожектор? він витрачає 150 ватт на годину і такий самий за потужністью освітлення прожектор але вже на світлодіоді витрачає 20 ватт енергії а отже у 7.5 разів менше.
Я про корпус кажу. Ту всю економію я знаю, розжовувати не треба. Я подививсь, що не зможу гарно переробить корпус під діодну лампу, бо нічим було і купив старий варіант лампи. І зря купив. Бо батько так і не повісив прожектора, лежить в гаражі, вже два....
Вітаю, бандерівці. Давно не заходив, з інетом граблі. Що тут цікавого? Розгрібав багаття, найшов полушку 1731... обсмалену як порося, та ще й у якомсь пластику чи смолі. ((((
Шановні, а чи нема тут дилера інтертелекому? Треба скинути реєстрацію в АССА. Бо чомусь не можу туди зайти(((
але колись то була єдина альтернатива дротиковому укртілікому в якого якість теж була не на вищому рівні і єдине що було добре так це онлім.