сбірка (діод+драйвер) на 20 ват коштує 80 грн датчик руху від 140 грн (на ангоші) корпус для діода можна самому зробити, отакєеот !!!
Привітався з панство у котячий день, на дворі +2 в городі приморозок, треба пхатися на працю, кава з плюшкою покі соняшно. Гарного вівторка.
Вітання всьому панству!Осінній туманний ранок хоче перейти в сонячеий короткий день,мабуть буде тнпленько,а зараз+6С...
та не такі вже і грубі гроші вона коштує. у поза тім році купляв то коштувала вона 7 гривень. це на 150 ватт. але ліпше брати світлодіоднийціна майже така але якщо приєднувати окремо датчика то тоді можна використовувати той прожектор не тілько короткочасно але і для тривалого освітлення.
вітаю панство. ясно, сонячно та мабуть тепло. а як не тепло то зара буду грітис з рискалем бо те руру міняти на водогоні. нарешті зясував причину чого в мене вода погано тече. тож тре залізну викинути та поставити плястік і років на 50 про неї забути
Я купував за 80 грн. І в мене лишнє не валяється. Самі продавці попереджали: не торкатися! А Вам можна......
прошу пана пояснити про зайве і де воно валяється. а раптом там щось потрібне то требаж покласти його кудись на поличку а раптом у пригоді стане. отакоєот мо ціна на лямпочки різниться через те що потужність різна. але я більш схиляюсь до світлодіодних як до більш економічних у пляні споживання енергії
Доброго дня Хто котам до хвоста консервні банки в день скотика вяже,а я в ліс,по гриби,а там як карта ляже
діду ви там обережніше бо точно буде як на малюнку. ліпше йдіть дінарики колупайте ще, воно в вас ліпше виходе ніж з грибами
Здоровенькі були. Похмуро, сиро, із завтрішнього дня заповідають сонце. .. Пан NIA на тєжкій праці. .... https://auction.violity.com/9226046...ziciya-na-kamne-ves-3-kg&utm_campaign=1030uah
Доброго, скоріш то пан К чавунку розбира. Та пильно вдивляеться у обрій чи не видно пана НІА з берданкою.
А шо там пояснювати? Все купуєш, потім масними руцями пуцяєш лямпу, збираєш агрегат, підключаєш - упс! Лямпа згоріла..... Нумо поїдемо слідучу купувать , по 80 грн, бо в нас є багато по 80грн..... і так далі....
Я здогадувався шо дідора%,вже цупить гайки та костилі спочатку фотку закинув а потім глянув які ще раріки їздять у нас https://ru.wikipedia.org/wiki/ЭР9
дідо сам куроче чавунку. тепер ясно чого він так її захищає бо то його стратегичний запас та інвестиції на майбутню пензію
Отут то Ви діду і прокололись,давайте гоніть % зі зданого на прийомку,а я за це підкажу де можна що розібрать
тю. щоб не мацати лямпочку мацними руцями то не їжте сало та не купляйте тії лямпочки бо світлодійодні можна мацати хоч після сала хоч після холодцю хоч пімля чого іншого. отакоєот. а ви кажете