простит політичного притулку в історика або йти у найми до старого. за куток та окрайок хліба на нього працювати вдень та пана Бога молити вночі
Я захворів і до школи нині не ходжу. - Я захворів. Мені допоможе тільки ведмедик Бо. - А по пицярі? - Мені вже набагато краще.
Та жив близенько , шляк би його трафив . А називати це відсотками чи развйорсткою - для того з кого деруть різниці ніц ніякої .
е не скажи. коли до тебе вдирається купа харцизяк у рогатих шапках та якусь незрозумілу развйорстку требують бо бач у якомусь то там пітірбурзі робітники голодують бо вони на якусь холеру музей штурмом узяли переплутавши його з виними коморами. і зовсім інша справа коли приходять чемні парубки і просято поділитись малою толікою статків бо так стало що кацапи напалі і зара війна і треба боронитись. отакоєот. а ти кажеш яка різниця. різниця суттєва!
Шановні.часом ніхто не такого собі кулібіна.щоб зробив боньбу на замовлення.Але не просту.щоб не вбивала. а на лобі тавро ставила до скону.І не всім підряд.а на кого буде запрграмовано.отак от.
Від якої фляги ? Справа в тім,що кружечка геть кругла,нетипово для так званих "манерок" фляжних.А ручка схожа по конструктиву на німця,хоча не тільки німці такі ручки робили.
от скажи мені. де ти узявся на мою голову з тим кухликом?! я сиджу та шукаю у гуглі тії кухлики замість того щоб зайнятись чимсь корисним.
наші вітанячка пане модератор. а про що це ви таке питаєте? ми люди мирні та законослухнянні. нічого недозволеного неробимо. оце сидимо кухлики обговарюємо та про погоду теревенимо. а шо ще пересічним посполитам робити. гаяваспитаю
Всі ми коли були маленькі то всирались А все таки цікаво - що за кружечка.Я не знайшов до сих пір,і навряд чи знайду.Може щось взагалі цивільне ?
Та вже знаєте. Я спитав, ви не відповідаєте... І такая грусть-таска від цього - що хоч за клуню, не до вечора будь сказано. Але ж - я спитав - і всі це бачили.