Отож є люди як люди - випив ліг спати та й всього ділов . А є й такі що шукають пригод на свою дупу , чи роблять горе оточуючим .
та воно то так але як кажуть з того роя невийде ні ..чого(с) але то всьо фігня! я оце щойно припхався з хабарем. воно звичайно за совєтів вже вироблене а не старовинне. ну то нічого зараз вже і такого майже немає. так що тепер майже справжній козак.
згадав, було 3 цицьки точно, потім самбука палаюча, потім зельоні челавечки наглі такі, от суслика непамятаю бачив чи ні
ну то меніб презентував би а я тобі б за це сказав ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ добре. не буду більш знущатись та скажу що я припер. а припер я звичайну бандуру. совєтського виробництва. отакоєот. а ви кажете
невмію але як прикраса інтерєру дуже гарна річ. чого це копану? нормальну. в заначці лежала. викинуть хтіли.
Як добре ковтнути оковитої.пихнути піпару.то старий Гнатюк просто відпочиває в стороні.:Взяв би я бандуру.тай заграв що знав........ В мене краще виходить гра на гарматі.як лупоне.то за вугелом шибки висипаються.
ну нащо так про себе погано? чого це час від часу? треба казати відверто постійно, тим більш що тут усі свої