Всім Доброго ранку! Погода мряка,настрію ніякого(виразка шлунку задовбала) Шо хотів а додати трохи світлин
шо?! та ти старіший за усіх. а будиш дражниться та обзиватись то напишу старому щоб він тобі на самоварі матюків своїм дремелем понаписував. і вже нікому не доведеш що то ще тих часів і то автентичні матюки того кацапа що з тої самоварі сьорбав
нема. але відверто кажучі мені до тих гранат якось байдуже. от часів першої світової ті більш цікаві.
Вітаю всіх Так ви так як я сьогодні, уже десь літру чаю випив, правда вчора вино своє домашнє пив (молоде) як на машині пороги грунтував, то добре нагрунтувались
я сьогодні щось добрий, подарю комусь бердана з теми http://reibert.info/threads/berdan.470275/ і ще чогось докину по ПСВ
Це прекрасно коли у людини добрий настрій. Бердан то таке, а от від верхньої кришки від Zeitzunderhandgranate не відмовився б...
Всім кому вранці погано, можуть згодитися такі рекомендації: Безумовно, тут не описаний такий чудовий спосіб боротьби з похміллям, як похід до лісу з МД та лопатою. Дуже добре допомагає.
Якщо з бодуна 6-7 кубів прохерачити, то там залишишся. Зайдуть років через двісті, якісь копарюги, та будуть версії придумувать, що тут черепок з лопатою та перегаром робив. А це просто пан Консерватор, бідолазі рецепта, як від бодуна позбутись, підкинув.
мо проведемо експеремент? але для цього треба знайти того хто вживає спиртне, накачати його щоб був в штири дупи пяний а на ранок примусити копати ямку. якщо там залишиться то ви праві а якщо викопає то я. так що йдіть та шукайте кандидата на експеремент та все фіксуйте на відео. я після подивлюсь. та і не тілько я, нам всім цікаво буде.