То ж не соватись потрібно, а ходити нормально, як всі люди ходять. А на рахунок різних витребеьок, чим менше всілякої фігні на тобі висить тим краще, особливо в горах, зачепився, невірно ступнув, і всьо, туши світло, СПОКОЙНОЙ НОЧІ КОПАЧІ.
тільки побачив що в мене вийшло написати. тре мабуть такі або окуляри вже замовляти або когось наймати щоб текст після мене редагував.
Просто заведи звичку перечитувати написане. Я завжди перечитую, і приблизно у 50% випадків іще виправляю у перші дві хвилини після опублікування посту. Хоча той твій пост можна не виправляти.
Вся американська армія ходить і нічого , і в горах і степу і в лісі . Забутьте ви той совок що черевики повинні бути чорні . І ще вони черевики гуталіном не мажуть , і черевики чомусь все одно не промокають . За 10км ви хоч людину в лісі роздивіться В нас в листяному лісі далі 5-7 м вже нічого не видно , у вас там в сосоновуму ну на 15-20 метрів щось побачиш , а далі стіна із стовбурів сосен .
А мене моя вчителька з української мови так видресирувала, що я тепер просто боюсь неправильно писати.
Восени у буковому лісі видно метрів 300 на відносно рівнинному рельєфі, а якщо людина буде на гірському схилі то за кілометр будь-який її рух буде як на долоні. Це якщо дивитись неозброєним оком.
от молодь пішла. старих повчає що та як їм робити тре' що вдягати що взувати. ніякої поваги до віку та розуму. мо ми старі і бігаємо вже недовго та недалеко, мо і сил інколи забракує але ми ще молодим фору дамо. але вони того нерозуміють ще. то шо поколєніє пєпсі
Замінив вже 2 пари *берцаків*.зара маю3 .але відправлю хлопцям на війну.Розмір гарний.45.Але для мене краще *кирзаків* немає.ну звик я так.Окрім того були *цивільні*САТ 2 пари.гауно все.Чоботи.ото *весч*.Ну подобається мені.Хоча і прислівя є:Кому і кобила за дружину.
Консерваторе,а що то за слово таке цікаве останнє в цитаті Букву Ї я так зрозумів треба викинути От же ж натура,аби спи.....ть,а купить слабО ???
Шановне паньство!!! ПРОШУ ВСІХ ХТО ПОСТІЙНО В ТЕМІ - НІЯКОЇ ПОЛІТИКИ!!! Чи ви хочете щоб тему закрили???
Випийте отих своїх *убійственних* 125 грамів.лягайте в люлю.Вранці буде гарний настрій.а *кролики*нехай знають.що ми вже не ті .котрі були в 2010 році.До ...ться.що АТО буде в Кийові.не переломимось.на два фронти справимось.Бо ми козацького роду.Слава Україні.
Може хтось підкаже камраду Дорден що то за "прибамбас" - http://reibert.info/threads/pribambas.546313/#post-5799035
ти замість отої кухвайки кітель носи, там і гудзики золоті і пагони. а такі куфайки по селам у кубло собаче кидають щоб сірко чи бровко непомерз.