Не , ношу сам . Перепробував кучу різного перед тим . То хочу щоб інші не витрачали деремно гроші і час . ДПМ взагалі коштує в нас дешевше ніж бундес . Он в розділі продаж зрівняюте ціни http://reibert.info/forums/kitelja-i-brjuki-armii-velikobritanii.313/ . Американське пропонувати не буду бо дороге , най його шляк трафить але зручніше ніж британське .
Нічого більше радити не буду . Носіть що хочете . Ось найкращий варіант , все натуральне шерсть і х/б , красота .
Це свіже фото пана Консерватора? Від 7 листопада? ”Шурон, а який же ти зробився здоровий та красівий!” (с)
В холодну пору року ходжу в Danner Combat Hiker . В них є мембрана і ота файна калоша , від мокрого снігу черевики не мокріють . Ходжу в них і по місту і на роботу , ще ніхто в них військових черевиків не роздивився - всі кажуть що то туристичні . В теплий період часу використовую Belleville 390 Легші за кросівки , підошва цільнолита .
взимку взагалі у сат бігаю. саме цікаве що у приміщені ноги не приють а на вулиці не мерзнуть і головне не слизькі
будеш гусей розводити, корівку заведеш, кабанчиків трійко, пасику. а я буду до тебе на гостини за свіженьким салком пиїздить кожного тиждня і згибаючись під важкезними сумками пхатись додому щоб приїхати знов у пятницю.
та то нічого. головне щоб тобі було зручно та ти відчував свою потрібність. ти до речи на пенсію у цьом році? чи в наступному? бо дуже вже хочеться вершків домашніх, отих що ледь ножем вріжеш.
Я б прям зараз на ту пенсію пішов ( інвалідність не пропонувати - не хочу ) , але відповідно до чинного законодавства мені ще довго . А он мій однокласник вже в 32 на пенсії . І зараз людям повістки пише , а не на передку сидить . Так що ні в них , ні в нас порядку нема . І того вершки будуть не скоро .
Нажаль , в нас працюй хоч за двох , а на пенсію згідно чинного законодавства в 60 . Хіба що тільки по інвалідності , але то дурне діло .
чого це? дуже вигідна оборутка. ти і працюваєш і пенсію отримуєш. так що погоджуйся. я трохи хомячка твоєю ногою чи рукою підгодую і всьо. що тобі менш потрібно то і оберай.
Дякую за пропозицію - рабами годуй . І того , отримаю двох , то будуть за мене працювати , а я буду пасікою займатися .
Це вже хто до якого крою звик. У нас у горах певне економили на тканині, тому все мало бути "в обтяжку" і бундес тут як ніякий інше підходить.