Шановні друзі, дозвольте привітати Вас і головне побажати міцного здоровля, щастя, удачі та грошей! Най щастить усім в Новому році!
і вас теж зі святом, щастя, здоров'я та всіляких гараздів. свідком підете. я вам за це самовара подарую. добрий самовар, брати баркашови, іще за цара зроблений. погоджуйтесь бо вас розкуркулемо.
Щиро дякую.Нема в мене нічого цікавого для розкуркулення. А свідком.. цікава пропозиція, я в основному трохи більше до якогось там обвинувачення, чи що.
Друзяко вітаю вас з наступаючими, але не так як отой мракобєс Аскот, а файно і чинно. До речі, а як вам опришки в бойовому танці?
Ото ж дякую. Але ж хочу мовити що я не Аскот і у мене вього одна клуня. Хіба що пан Куркуль у оренду сдать свою клуню.)))
Вітаю. На жаль, я слабкий критик бойових танців, тим більше опришків . Як людині - досить цікаво та незвичайно.
Дедушка мороз, я весь год был хорошим, слушал, кушал, выпивал и хочу в подарок только вот эти два небольших пистолетика ))
вітаю панство з наступаючим! дорогенький святий Микола я теж був дуже чемним хлопчиком, весь рік їв сало та борщ та іще і просив добавити так що подаруй мені будь так ласкав оції іграшки.багато не прошу але по одній кожної треба! а також інших нештяків.
Шановне панство,З Новим Роком!!! Щоб в кожній оселі панували мир та злагода,щоб негаразди та негоди залишились в старому році,щасти вам в усьому й усюди!!! п.с. Консерваторе,схаменися! яка зброя???
дякую пані Ова! але схамени того збоченця хтивого аскабана. надавай йому петельнею по довбешці щоб не постив такої гидоти.
з задоволенням привітаю присутнє тут вельмишановне панство та від щирого серця побажаю здоровлячка,щістя,віри,любові,миру,терпіння,сили,наснаги,натхнення,статків,прибутків,набутків,успіхів,досягнень,гарних друзів та невичерпного здорового почуття гумору! з Новим Роком,хлопці! ЄДНАЙМОСЯ!!!
Ловіть йолЬку Ще раз вітаю всіх з наступаючим Новим Роком ПиСи: все,поскакав я хлопці,буду на зв"язку аж завтра вночі після роботи