Найкраще роботу мозку стимулює шоколад (в українців - сало, а якщо в шоколаді, то взагалі гіперактивність мозку буде). Ми ж в Європу йдемо чи де?
от коли клепки невистача то різки то найперша справа. відразу і клепка зявляється і жага знань і все інше.
Просуваються.як смола холодна проти гори.Теперички це мій персональний гемор.Але як козак я доведу цю затію до логічного завершення.Якщо я не можу(по ряду причин )стати до лав бійців.то якщо завдяки моїй роботі буде врятоване хочаби одне життя нашого воїна.то вже моя праця не була даремною.Але я знаю трішки більше.промовчу.щоб не зурочити.Мать я на ньму ще москаликів подавлю.
Коли закриють тему за надмірну політоту, то подякуємо і старому і малому. Тільки малий іще дурний, а от що із старим? Вже дурний?
яка до біса політота? чи ти тараса нашого григоровича не поважаєш? чи тобі москалів шкода? а мо ти сам прихований москаль. гаяваспитаю
Всем привет, целый день не было свободной минутки зайти покалякать, хоть перед сном пару слов черкану. Весь день и вечер своих рабов гонял что бы мне такую штуку соорудили, теперь осталось четвертого раба.