от тому свині такі худі що приходеться тещу тушенкою з качок підгодовувати.а була б пшінка то куди там тим качкам свині булиб такі що і ну! як слони, ну або як коні. а так як кошентки виростають без пшінки.
І правильно зробили. Цього року навіть у мене кукурудза нормально не доспіла, а в високогір'ях тим більше.
Хіба, що для цього. У нас вважається, що у кукурудзи є шанс достигнути, якщо вона зацвіте до 2 серпня. Тоді вже на 20 числа серпня можна споживати молоду кукурудзу. Цього ж року зацвіла тільки під кінець серпня, а молода була в кінці вересня.
затовсте. сало повинно бути завтовшки три ну три з половиною пальці бо завтовшки у п'ять пальців відкушувати погано. не все відразу до рота полізе
так навчіть. а ліпше підкажіть де копати а переховати я вже і сам зможу. булоб тільки що переховувати. З.І. ви на мене отим варенням та розмовами про сало апетит нагнали. а я ж собі слово дав після 22 другої не їсти. але з іншого боку я ж господар свого слова? захотів два а захотів забрав.
То якось в приватній беседі, бо зараз прочитають і підуть всі хованки шукать. Бутебродику з салом до гаряченького чайку то вона саме те на ніч і ситно й полезно
так оцеж сиджу та чекаю колиж мені пане Опришок багнета австрійського або німецького підгоне щоб було чим сало кошерно порізати