ґінфаркт,ґінсульт і 4 контрольних в печінку.а дріжджі і звиклі львівські підійдуть.бо думаю за саму етикетку тре відвалити.
Та яке там глузуванняГарний лантух для манєтто жовтого кольору.А нащот відловлювання,то як кажуть "налякали їжака голою сракою",ще треба наздогнати
Якщо довго сидіти на березі(не на бірозі.дерево таке кацапське) річки.то побачиш трупи ворогів своїх.що пливтимуть мимо вас.Хвілосохвія однако.
так там сказано довго сидіти , а літо в нас коротке . то в них там тепло і банани самі падають , тіко бери і кушай
так то сусід шкодує що в нього літо не 13 місяців на рік а лишень три. він би згоден вже і до африки перебратись але разом з містом та околицями чи обявити хочаб кнр але від того тепліше не буде . верніш буде гарячо, дуже гарячо але недовго. потім прийдуть дядьки в кривих штанях та заберуть як сепаратиста. а от в них літо буде дійсно дуже коротке. от і мається бідолага чи то до африки їхати чи то кожуха купляти. та ще шкодує що в нас як в африці бананів неросте щоб взагалі нічого не робити а сидіти під пальмою чекаючи коли банаб на маківку впаде щоб пообідати та грітися на сонечку. знов ж таки окрім якоїсь ганчірки щоб обмотатись троха нічого з одежи не реба та і опалювати теж хатинку нетреба. та і хатинки теж нетреба бо там такі лопухи що замінять цілий будонок своїм листтям. отакоєот
Саме так . Коли літо 13 місяців одні плюси , а от зимою купа витрат ( опалення , теплі кожухи , валянки і т.д. ) . Он чогось гешефт-банк переїхав із Біробіджану в Палестину - бо там за опалення приміщення платити не потрібно .
таке! гешефтбанк як був у чернівцях зпочатку часів так там і досі є. інікоди незбирається переїздити. бо якщо б збирався то я б вже знав. до мене по дозвіл на переїзд приходять та щоб благословив в дорогу і знизив на певний час відсотки поки до масця призначення дістануться
Якщо сусіда має кулемета з набоями і проголосить ту "канере" то СБУ-шники йому таку гарячку влаштують... Місця буде мало всім.
То точно таке . Бо в Чернівцях філіал гешефт-банк Україна , а центральний офіс гешефт-банку в Тель-Авіві .