Сумний смайлик - це ось так: . У мене брат в тій службі, то брав покористуватися скільки потрібно. Але, впевнений, на базарі теж є.
Не знаю чому - ми люди мирні, але ... в часи правління ПР жоден чиновник починаючи із заступника голови РДА в село не показувався. В сусідні приїздили, а до нас ніяк...
то візьми бідні миші пану К штани. Там на кінцях штанів світовідбиваючі полоски, хай його собаки за них хватають.
Стрілецьких дивізій у них не було. А те, що написано в тій темі - зовсім не є істиною в останній інстанції. Такі цифри - то теорія. Причина прозаїчна: під час війни (та і в мирний час) неможливо забезпечити 100% комплектацію підрозділу. Навіть якщо це парадний розрахунок на Парад Перемоги. Хтось сів на гауптвахту, а хтось ногу поламав, а хтось іще що... По цифрам можна тут глянути: http://army.armor.kiev.ua/hist/divisii-rkka-werm.shtml Але, повторюся, це більше теорія.
Боюся, штани його розміру іще не пошили. В усій службі краму не вистачить. Думаю, всі вже просто давно звикли, що там населення "політично незріле", та махнули рукою.
Але основне зрозуміло, що особ. складу, гвинтівок/карабінв, автоматів/кулеметів у німців налічувалось більше, ніж у нас. Принанні на початку війни.
то хоть світовідбиваючі полоски візьми, хай на носки пришие....але ж де там в нього ті носки, він же бідний та темний чоловік. отакеєот.
Обережніше з такими заявами, бо Ви зараз розпалите тут такий "батхерт"... На нашому форумі безліч тем з цього приводу. Почитайте їх. А питання дуже складне (як всякі прості питання). Особисто я вважаю, що не було у Вермахту всього більше. Чисельну перевагу (в людях та озброєнні) мала Червона армія. Тільки на війні чисельна перевага зовсім не означає перемогу.
чому ж без нічого? він з автомобільної камери собі калоши пошив. і обмотки з старої штори, що з клюба викинули. Бідність не порок, егеж пан К?
Злі ви всі.мать лісапетів у вас немає нівкого.Напали в три заходи на бідного вождя.а вони.його мосць не про себе дбають.а про кожного з нас.Отака важка доля в важдя.А вам якість кальмеги жалько для чоловіка.То хоч пару лантухів кропивяних подаруйте.щоб не блискав сідалом.і галагони щоб не дзвеніли.
я яку світлину знайшов таку і вліпив. в таких тонкощах я нерозуміюсь, для мене лантух або такий або сучасний білий. а світлина з реклями. один лантух 9 гривень коштує.
В нас лантух називають "мішок". Найдавніші які я запам'ятав це були т.з. "господарські" - вузькі, висотою 1.5 метра і дуже зручні для переноски на плечах. Були вони з коноплі чи з льону. Їх дуже берегли, бо наступне покоління мішків - радянські "кропив'яні" були меншої вмістимості і не такі зручні. Кропив'яних змінили т.з. "кубинці" - дуже незвичні і незручні - майже квадратні. Ну, а вже зараз всюди тільки синтетичні...
дякую за роз'яснення. ну в нас ще зустрічаються совєтські. в мене ще і мішковина є. вже не знаю нащо та де дід її дістав але головне що вона є. а так званий кубинський зустрічав. дійсно майже квадратний та плетення не таке щільне як на своєтських. хоча і на своєтських вже під кінець плетіння стало менш щільним ніж колись
Ось маю такого чувала,з кропиви.Для вождя якраз,щоб не підірвався,коли ніс добро.Реквізит,куди пересилати у лічку.