тобі покажи ти і собі забажаєш ну та ладно, подивись. але тілько одним оком. у білу цукор у жовту каву, а кухоль та есбіт в мене є, а також і вілка-ложка
Вітаю, шановні. З наступаючим Вас! Я так зрозумів, пан Аскот вирішив під Новий Рік трохи потролити Опришка з Консерватором?
отож-бо і воно що суперовий. а то постійно тягати з собою торбочки з кавою та цукром. і влазе багато і місця мало займає. так що всьо чотко!
Оригінальний спосіб, вітати двох головних антисовітчиків форуму за допомогою совдепійських предметів .
ну от і подаруй мені бундесячі, у кількості трьох штук. я в третю смальцю наллю та кожного разу як буду брати у руки тебе згадувати щоб тобі легенько гикнулося.
До речі у камрада GARRI були останнім часом бундесові маргаринниці в продажу,і не дорого. http://reibert.info/forum/showthread.php?t=325145 Пане Консерватор,напиши йому,може в нього ще будуть,то замовиш собі.
як то не обіцев! в мене є шість свідків які підтвердять що обіцев і не тілько маргариніці подарувати у кількості восьми штук але іще і хату переписати на мене.
Так,піду посплю,а то по"їв,щось шкіра на пузі натягнулась і очі закриваються Дрімну трохи,щоб не заснути за Новорічним столом
а ти менш бурячихи пий то і не заснеш під новорічним столом або десь під польотом. і будуть тобі собаки морду лизати