Оце прочитав інструкцію для москалів в Україні! Правила поведения для россиян в зоне АТО: 1.Чтобы не случилось-не паникуйте. Вы уже покойник. 2.Снимите с себя обосраное и обосцаное и оденьте чистое. 3.Позвоните маме и скажите что вы- полный долбень. Всё остальное сделает Украинская Армия.
так сезон полювання, 4 години на копі вистріли незатухали,тут одне з двох яскраву форму та джип, вибрав 2 варіанти. Ще й напис зроблю на формі , "розмінування" Ще залишилось 2000 грн відати камраду та заберу назад свого Фішера 70- го,
Та начебто ні,але коли людина прокидається пообіді й каже доброго ранку, а я прокидаючись у 05:30 у обід вже маю полуденний сон.
Я подумав про це. Але, як на мене, коли десь поряд стріляють, то краще взагалі копати в іншому місці. А варіант з написом - то толково. Я вже тут писав, як ми одного разу вбралися у такий одяг, та дві години копали серед села, і жодна собака не гавкнула, та не поцікавилася, що ж ми там робимо.
який одяг? німецькй? я в поліцію приходили записуватися? коли розстріли почнуться питали? хліб-сіль носили?
ну тепер треба всім вдягнутись у німецький однострій часів першої світовою ну або другої та зі зброєю тих часів заскочити до якогось села.