Доброго дня! Панове! Ну Ви і накнопали, у погоні за призами вже 1008 сторінка! поки ми чакували усю ніч,та й стомилися,над тім хабарем, Ви усі призи загробастили ,невтовпився я у вікторіну ану угадайка,але де сало поховали я підгледів
Не всі, у пана К. іще багацько всяких цікавин. Так що можете сміливо претендувати на якусь приємну залізяку.
в мене нічого нема. і вдома мене нема. і взагалі то ви мені винні юо то в мене вчора свято було а не в вас. теж мені узяли комуняцьку моду чесних людей грабувати!
той пес нічого не баче, не чує та незнає. бо він дивився геть у інший бік та примічав де та що лежить в одного дядька громадянської зовнішності.
То я зна,яж цей як його підглядую, в мене хоббі таке так що будете пхатись до Пана К беріть мене,бо в лічке не відповім! то хочу на власні очі бачити поцесс,як К розтається з залізяками і який Він насправді церковний миша
раб-кацапчик. По нашому не розуміє, а ле букви ті ж самі. А коли "Чтокать" починає , то говорю що пану К його віддам. Разом голодувать будуть. Дві мишки, кацапська та євр., тьху! кацапська та українська!
САЛОм алєйкум шановне паньство!!! Шо парабляєм, де вождяка? Вгадайте шо наше благородіє зараз поробляють?
шалом коллеги! с утра недалеко выскочили в центр села ( на луга) там чистят речушку старую - думали побегать.... ага выскочила баба черт знает откуда и нагнала нас уходили с прикрытием