во франца!ґиблик мацкалям!а ми сьодня сходили-трохи всього.і мушкетка,і монетка.<фото згодім> во.думали ше зранку копат,але люрити почало.зобака.хіба з того дощу ґриби підуть
Ой вважайте!а то прикоськають,самі не спамятаєтесь.і буде їм по .чи кава в попелі,чи сало,чи навпаки.<знаю по собі>.і тоді капець холостяку)))}}))))))
не то.сало в ґамериці не росте.але гарно!а й добрі.бобраніч брацця!тре подрихнути.може дищ скінчиться і шось порицькаєм.
До речі сам вальнув чи наймав когось. В мене брат до речі свиней коле, як батька не стало, який колов і постало питання, "давай , ти або я ", ну я пОцефіст, короче вальнув , чітко в серце і зараз так само, вже штук 3 вже завалили...
та там і місцеві і привезені чи то приблидились мавпочки. а вононж шкода звірєток то підгодовують та повдягали щоб си незмерзли а щоб задарма хліб не жерли то за невеличкі гроші туристам показують та пограти дають кому екзотіки закортить. отакоєот а ви кажете
великі очі кажеш? ну то сам просив. знаю я одного дядька так він по світлинах кодує. твоя світлина в мене є. далі продовжувати?
а ще цікавіше буде коли закортить чарку-другу перехилити а руки будуть тую горілку до долу виливати замість горлянки. ото всі здивуються з тебе.
Добрий ранок. щось цицьок у темі розвелось багато, не розумію який день.чи то п"ятниця ще не закінчилась?
треба старшого назначить від цицьок і ще щоб хтось за порядком дивився, і буде всьо харашо і красіво (с)