так там ще і пиж був?! добре що якась відстань була та очи не попалило. завязуйте ви з такими цяцьками.
Відстань правиці моєї, бо я ту однодульку підкинув - бачите, ледь пальця не відстрелило... То не я винен, а тітушня, яку до Києва нагнали взимку. Хоча, я теж є винний - вибіг до нього без нічого, шлеперь такий...
мені колись в пику десь з 30 сантиметрів прилетіло холостим з газюка. добре що хоч очі встиг заплющити. друг пяненький з газюком бавився. врятувало його те що майже відразу патруль прибіг. та вилучив в нього ту пукалку. так що йому цього було достатньо як кара. а ще вдома його сташий брат в якого він ту пукалку і узяв перед дівками понти поколотити.
З відповіддю все ясно, а от що з призом, дійсно? Бо будете морозитися, та всякі непристойні картинки тут викладати, як той пан К.
Я не лусну. Коли ми із Старим прибудемо, то зробиш як у рекламі: Виставиш мішки з хабарем, та і підеш собі.
старий невживає. а тобі неможна. так що отримаєте від мене по кошерному півнику на деревяній палочці та по маленькій філіжанці кави.
А от хто вгадає, що то за хлоп? Тільки гуглєм чур не користуватись... Хто вгадає - отримає від мене ММГ БЗ 7.62х54, расово вірний, так би мовити, червоно-чорний. Вартість Нової Пошти з мене.
Гурман!!?і то і друге+десерт.вибачте!не маю права так говорити але всі старання до вашої особи мають бути.....м....віддячені<саме менше>
а нема. та і ти більш по манеТТо ніж по залізяччу. хоча як я казав можу дати пару гільз. одна якийсь перестріл. дуже цікава. порівнював з макетом гра то підходе по формі.