щось ти останім часом розбазікався багато та ще і на мою свяшену особу вождя та вчителя набераєш. а чи не сепаратист ти часом? гаяваспитаю. хочеш мене скинути та створити свою бНР та самому стати вождьом та вчителем і щоб тобі всі несли по три рублі
То Старий Похабич уже ж БНР створив. Чи тепер вона ділитиметься по вулицях: на кожній своя республіка?
та заздріти через дівчину то остання справа. ну це було друге а от по перше та основне вже друже Ярик сказав. щоб повернулись мені живим та здоровим. і без усяких там але чи так си стало інакше сюди можете не потикатись. і вважайте ще наїздом на модератора якщо непреведи пан Бог таке станеться.
в нас батько махно не дуже в пошані. по перше підступно вбив отамана Григор'єва а по друге до червоних бігав як дьяк до молодиці та зраджував Україні цим
ну я взагалі то не проти якщо привезете мені звідтіль новенького кулемета та три скрині набоїв до нього. але не в такий спосіб. я на жалість нікого не давлю та і мене на жалість невузмеш. бо що? вірно! я теж зла та черства людина. і набагато черствіша за пана Опришка. отакоєот. а ви кажете
так рано ще спати, завтра вихідний треба навпаки гульнути, зараз як раз час пошуку пригод на свою дупу)))
от скажіть а вам на яку холеру здався кулемет? ну мені то ясно. мені треба хату прикрасити тому я і просю щоб подарували мені кулемет. три. а вам нащо?
рабів ліпше канчуком ганяти. ото річ гарна. як перехрестиш то відчувається відразу то не дрючком вгріти. і ніяка зимова куртка неврятує від доброго канчука
Ото є я, одразу після пострілу в мене. То я на вас чекаю, пане К!!! Доречі, фоном на світлині не є прапор ДиНиРи, то є прапор Конфедерації!!!
я хоч і старий але відрізняю кошерно-феньшуйний прапор від якоїсь ганчирки. а люгер денікс? а прилетіло гарно. заню я це відчутя
Люгер не денікс, люгер кашерний. Тільки СХП, нажаль((( Прилетіло тільки порохом, бо то холостий був. Добре, пиж над головою влетів, бо інакше ви б в мене кулемета вже не просили.