ну розумієте шабатує тут один сусід Касіо він і намаз виконує і сала не їсть і все інше. ну ще пан Алекс щось почав теж перетворюватись на правовірного жида, чи то просто його босяцькі звички полізли назовні. достаменно ще невідомо. так от до чого я. а до того що всьо повинно бути у свій день. тобто по пятницям цицьки а по суботах шабат а у четвер рибний день. отакоєот.
Ну от перебільшувати не потрібно . Сало їм , намаз не роблю ( не обучений ) , а от пошабатувати то святе діло .
Та це зрозуміло.Я за те,що вчора Ви закликали всіх дійти до 1000 сторінки.Але вийшло сьогодні,у шабат.Оце тепер гадаю,що тут усі жиди.
а мені вшистко єдно коли тая 1000 сторінка була б накнопана головне що вона є. та і шабат вже скінчився взагалі то. шабат з вечора пятниці до вечора суботи триває. отакоєот а ви кажете
Ви підозрюєте, що пан Консерватор потаєнний комуніст, який ненавидить жидів? І тепер плюється, що не встановив рекорд 7 листопада, а сьогодні, у суботу? Не ускладнюйте, він розоряється, що тричі за вечір (!!!) попав на зялізяччя. Іще й до хлопців, які не злізуть. Зате все знає, все вміє, ні на що не претендує, і агітувати зовсім не потрібно.
От і славно. Розкажіть нам, краще, що цікавого вичитали у рекомендованих вам темах? Які питання виникли? Чи знову все зрозуміло?
По перших двох темах - так. А от про ту, в якій про архіви, як прочитав дві сторінки, на папері так вона і лежить не столі. Школа прийшла раптово.
Тут як раз таки, нічого дивного. Всі живі організми дихають. Біологія, матеріал 7- 9 класів загальноосвітньої школи.
Там не про архіви. Там про пошук узагалі. У т.ч. про архівний. Якщо не хочте читати про архівний - перегорніть, там далі про польовий. Хоча, по нормальному, треба і те й інше знати.
Що сказать, панове... Повернувсь сьодні вранці до Києва. Живий, бо жити дуже хочеться. Прийняв дівчину в себе - добра така, із цитьками та задом, але ви, шановні, не заздріть, бо те є погано. Всім бажаю доброго вечора. О, поки писав, зателефонували мені. В понеділок знов кудись їхати кажуть.
вчителька питає учнів : - яка найбільша риба? Петрик відповів - сом Марічка - акула Вовочка - найбільша риба - то бл.дь, тато як спіймав, так цілий тиждень жарив.