Консерватор попав і перед Старим на залізяку. Удвох поїдемо за призами, точно по світу пустимо куркуля.
А на цю тему є дуже гарний анекдот: Свиня, побачивши, що господар точить сокиру цілий день бігала по двору, гавкала і ловила мишей.
Згадав старий анекдот. Померла стара бабця. Онучок взяв гармошку і грає, батьки розлючені таким неподобством забрали від нього інструмент і поламали. Приходить на похорон священник і бачить, що хлопчик плаче то вирішив його заспокоїти: - Не плач хлопчику, вона вже стара була... - Стара, стара, але грати ще можна було.
ти! ти з мене чистої та чемної людини зробив нечемну людину біднішу за церковную мишу. отакоєот. а ви кажете.
та то вже їхні проблеми. ну а хто дуже бажає зрозуміти то прошу до приват. я за відсоточок розтулмачу що там до чого
Пане Консерватор,як це шабат переважив цицьки в сенсі набивки тисячної сторінки?Питання як для вождя.
-Якісь дивні ті москалі. -Ти про що, куме? - Іду я одного разу повз ставка, бачу людина руками матляє і кричить:"Памагітє!!! Спасітє!!" Я підходжу, питаю:" Може вам, добродію, допомогти?" А він:" Та ну, та ну."