Салам алєйкум шановні друзяки!!! Ялиночку поклали, салатик нарубали, самогоночки в чайничок налили, патяхвон накрутили???Бо в мене вже все готово Оце хочу показати вам як виглядає гуцульський, бойовий танець Аркан в дії. Найшов фотку 19 століття де запєчатліли це дійство
і вас шалом у кружєчку до Йолкі наварічнай іще не дійшли. тим більш до салатів та іншіого, часу обмаль, а зробити треба багато. а де зараз дядьки оті топірці беруть? чи їх виробляє хтось, чи від батька до сина передають?
Оригінальні передають по наслідству, а сувенірних на базарі валом. Мені оригінальну бойову (стальну) робили на заказ, а недавно один з останніх майстрів-мосяжників відлив мені топірець з маузеровських гільз по ПСВ, які я накопав в Чорногорі на німчаковських позиціях.
А то блатні (святкові) на весілля, день варєнья і тд. - а в теперішній час на стіну для великого понту. І до речі дуже дорогі, бо вже майже ніхто не робить
Воистину алейкум, друже! От умеешь же порадовать под новый год А могёшь фотку в высоком разрешении кинуть? А то ой, как мне такое дело нравится!!
а світлини топірця є? отого блатного, святково-празднічного, що йде до отіх святкових галіхве які були обміняні на четвертого кулемета З наступаючим
Ви таки ізвращєнєц з комуняцьким уклоном куме. На голову собі повісьте цю какуА ви йолочку вже вбрали, салатиків накрошили, самогоночка вже в самоварі, патяхвон накручений?
Ой бре куме, я ж бачив рано в біноклю, як ви наливали в самоварю самогон з 5-ти літрової бутлі і як тягнули з клуні трохвейного пятяхвона. Того шо його сам кайзер Вільгельм слухав
та він іще собі в одесі замовив апарата який зельтірську робе. поставе біля хати і буде всім бажаючим склянку зельтерскої без сіропу по 5 долярів продавати. і люди мусять купляти, бо колодязі він вже позасипав.
тьху! гидота! ані вигляду, ані смаку! мені оце днями кавовий сервіз подарували оце я скажу річ! зручна та корисна. я її з собою тепер носити буду постійно,де схочу там кави і поп'ю.