І цього тижня не вдалося покопати. Але для підтримання теми пропоную Вашій увазі мої нагороди з котла. Не густо, але все одно приємно...
Вчора з'їздив в котел закривати сезон, пообіцяв сім'ї, що цього року більше не поїду. Знахідки можливо й не дуже цінні, проте, як на мене, цікаві. На глибині приблизно 1,5 м виявили "склад" крупнокаліберних гільз, якщо не помиляюся до славнозвісної тяжкої німецької 150 мм гармати sFH 18. Спочатку подумали що там лише одна-дві гільзи, але накопали цілих 11 штук, ледве в машину помістилися. Напевно натрапили на артилерійську позицію. Серед інших знахідок тридцяти кілограмова деталь двигуна до якоїсь техніки, коробочка з колодою карт, релігійний медальйон, значок, монетка (здається, що давньоримська) і як завжди "вагон" різних гільз. Короче кажучи закриттям сезону задоволений ....
Покопали норм , вміст коробочки зберігся, були якісь клейма? Чому так рано закриваєте сезон?, попереду ще 2 осінніх місяці ,сніг ще не падає
В коробочці колода карт, їх стан звичайно далеко не найкращий, але можливо щось вдасться з ним зробити, на разі сохнуть. Клейм поки що не видно, після чистки побачимо. А сезон вимушений закривати так рано через цілий ряд особистих обставин, але в першу чергу в інтересах сім'ї і мого кількамісячного синочка: цілий тиждень працюю та ще й на вихідних мене немає. Так що доводиться розставляти пріоритети, а то моя розуміюча дружина починає на мене косо дивитися
значёк 4-й австро-венгерской армии(ПМВ). "Встретили 1917год в окопах" http://reibert.info/forum/showthread.php?t=124162
Ні, значок на релігійну тематику. На ньому зображена дзвіниця, а знизу надпис. Розібрав тільки 1913, після чистки покажу.
Пардон, переглянув ссилку до кінця, на останньому посту дійсно такий ж самий значок, але на Вашому рік інший. А колекція
Пардон ще раз. Ви праві на 100%. Уважно роздивився, значок точно такий ж як у Вас. Просто він ще не чищений, важко щось розібрати. Принагідно прошу підказати, з якого він матеріалу і яка його вартість. Дякую!
цинк ветки ели были окрашены в зелёный цвет... тот, что в моей коллекции 40евро почисть свой и будем смортеть, что да почём...
Вони в принципі вже сухі, спеціально не сушив, висохли при кімнатній температурі. Чи вартує за таких обставин відмочувати їх в гліцерині і де можна придбати такий гліцерин (ніколи не мав з ним справи). Дякую.