особое восхищение хочу выразить всем присутствующим на мероприятии женщинам! не хуже мужчин шли в атаку и два дня мокли под ливнем!!!!
Пан Михайло - колишній юнак з протилетунської оборони - всі німецьки команди памятає!!! от був вишкіл
Ще пару моїх фото . Цікаво побачити відео. Якщо не помиляюсь то Інґвар знімав і тактику і показуху, ну і майор НКВД повзав по окопах з камерою. Засоромили людину а кадри мають бути гарні. Так що чекєм...
Я думаю, що відео обовязково змонтують і виставлять, бо знімали і то зняти добрі кадри,бо багато зусиль докладали. Додаю ще кілька фото:
Получил от акции огромное удовольствие, погода не подкачала боевой настрой тоже . Огромное спасибо всем хлопцам-фузилерам за радушный прием и заботу, было очень приятно познакомиться с хмельницкими пацанами, которые не дали мне-горемыке замерзнуть, одели и напоили. Отдельное спасибо Фрундсбергу, Сироманцу и Запорожцу . Буду с нетерпением ждать следующей встречи с вами, друзья.
Хотів додати що фестиваль цього разу вийшов навіть міжнародний, оскільки на нього вперше приїхав наш друг Мечислав з Чехії (на форумі він Kurbat78). Тож хтів йому висловити щиру подяку за те що не дивлячись на складнощі приїхав до нас і прийняв участь... Велика йому подяка за допомогу при муштруванні підрозділу фюзилерів, він в цьому дуже допоміг, а також за різні приємнідрібнички, і справжнє чеське пиво!
Організатори заходу висловлюють подяку всім учасникам, котрих не злякали погодні умови і супутні побутові незручності, котрі з честю витримали випробування тактикою, показовим боєм, наскрізь мокрим одягом і спорядженням, котрих не злякали розмиті грунтові дороги, багно і калюжі в окопах. Також висловлюємо подяку голові Золочівського осередку товариства «Пам’ять» Ігору Кузьмі, котрий втілив свій давній задум у метал і сотворив залізний хрест, котрий стоїть тепер, як нагадування про жахіття війни.
Дядя Ваня, дякую що звернули увагу на хатинку в ,якій проживали солдати 1- го Українського фронту, 60 – ої армії, 322– ої «Житомирської» дивізії ,1085 стрілецький полк, 1 стрілецької роти з другого взводу і справді намет із плащ-палаток витримав дводенний дощ на +5. Додаю ще фотографій другого взводу на тактиці і реконструкції
Как командир ВИК "1/Pi.Btl.168" хочу поблагодарить всех участников и организаторов за такое мероприятие! Было тепло,уютно и сухо на этом(впрочем, как и на всех ваших мероприятиях)действии!
Вітаю всіх з вдалим заходом рівень реконсрукцї високий! хлопці підтягнулися по всіх пунктах! одинакові однострої, правильна постава, якісне спорядження! супер! вітаю!!! приємо бачити дивізійне знамено! правда труну якось можна би було кражче впорядити я розумію що це не справа реконструкторів. дозволю конструктивне зауваження память і братсво повинні би були за це подбати... якось дивно було бачити фальбанки і ці жовтаті кольори... це ліпше би було просто чорний, і накритий укр. прапором... є хороший прикрали можна взяти похорон Генерала Мирона Тарнавського взагалі труну стрільці носять вез гнинтівок, і не в польовому і не в бойовому вистрою а у вовняному однострою, шолом і підсумки, багнети а офіцери і підофіцери пістолети я незнаю як це рально але труну треба везти на лафені від гармати може з сісіднього села (склепу/церкви у Ляцькому або ясенівці у невеликі ході. http://uk.wikipedia.org/wiki/Файл:MyronTarnavskyi-pokhorony.jpg Приємо був вражений кількістю техніки! чи це все є Памяті? якщо хтось може розяснити чиї машини і броня то був би дуже вдячним! цікаві фото на ренті.сру впізнаю татуювання http://lenta.ru/photo/2012/07/23/galicia/#pic021 файно що дівчат перебрали гарно виглядають! http://reibert.info/forum/attachment.php?attachmentid=1622329&d=1343129007 Grinder якісно зробив УВВ! респект! одне побажання при нагоді як хтось має бажання то треба підтягнути образ дивізійного офіцера
Ты,друже Ворон,задумайся... По поводу Пирогово в ноябре... Львовская фракция ШИСВзв поедет,Любомир поедет,а ты дома останешся? Бери Отепана(у него есть все данные для сапера-свт и ширина лица) и приезжайте...
Кстати,кого не ожидал увидеть на Бродах так это Юргена(Юру немца). Приехать из Мариуполя(а это полторы штуки км!)... Восемь лет назад на Петровцах мы с Юрой варили кулеш в общем лагере РККА-ВЕРМАХТ-ЕГЕРЯ-СС. На всех 74х участников. На Бродах из них были трое...
Дядя_Ваня, щось нетиповий вигляд для саперів: хто в шинелі, хто в зеленому маскхалаті, хто в коричневому... раніше було "хоть безобразно, но единообразно"