Складний ніж Boker Plus FRND Auto (D2)

Discussion in 'Ножі та мультитули' started by Федір Смирнов, May 25, 2026.

1. Продавец Федір Смирнов

Федір Смирнов Schütze

Вітаю!

Продам новий (маю 2 шт.) автоматичний складаний ніж Boker Plus FRND Auto. Ніж абсолютно новий, нічого не різав, на кишені не висів. Механіка хороша, з руки не намагається випригнути, як лончі від kershaw, дуже легкий та зручний у руці.

Короткі характеристики:
    • Матеріал клинка: D2
    • Довжина клинка: 85 мм
    • Матеріал руків'я: Grivory
    • Замок: Push Button (автоматичне відкриття з кнопки, є запобіжник)
    • Вага: 74 г
    Ціна: 3 000 грн

Оплата бажано через Монобазар. Ви оплатили, я відправив, ви ніж забрали, гроші зарахувалися мені. Якщо не маєте Моно, відправлю післяплатою НП без проблем. Підтвердити мою порядність, якщо що, можуть ті, у кого я тут купував ножі.

Резерви залишайте в темі, будь ласка. Якщо є питання, ласкаво прошу в особисті. photo_2026-05-25_14-53-31.jpg photo_2026-05-25_14-53-36.jpg photo_2026-05-25_14-53-32.jpg photo_2026-05-25_14-53-29.jpg

Last edited: Jun 16, 2026 at 9:51 AM
    leha17, 8154 and Гліб Глок like this.
  2. Интересные лоты

1. (в наличии 9 шт.)
      Товар новый Всегда в наличии Цена указана за комплект 2 штуки лезвий * Данные лезвия подходят для та...
      215 грн.
    2. (в наличии 2 шт.)
      Традиционный нож Кукри – надежный инструмент с изогнутым лезвием, известный своей многофункционально...
      365 грн.
    3. (в наличии 15 шт.)
      Вазелінове (мінеральне) масло - це універсальне масло для заточування та догляду за виробами з дерев...
      130 грн.
    4. Американский штык-нож М7 был принят на вооружение в 1964 году вместе с легендарной штурмовой винтовк...
      5000 грн.
    5. Мультитул Victorinox SwissTool Spirit в практично новому стані. Характеристики в мережі. Прихованих...
      4500 грн.
  3. Продавец Федір Смирнов

Федір Смирнов Schütze

3200 грн і доставка з мене

4. Продавец Федір Смирнов

Федір Смирнов Schütze

5. Продавец Федір Смирнов

Федір Смирнов Schütze