ну то звісно що про моторовер. дуже він свіжий як для щойно відкопаного. а що до онучки то я її і в очі не бачив та і взагалі мені все єдно хто її там грав.
Правельно, то моя растішка ось рецепт: Берете 3 кг сала. цибулі 1 кг, трішки часничку для смаку. Всю оцю байду в блендер і мішаєте, потім трішки підігріваєте на пательні ( Щоб ростало). Ну і остальній грідієнт- кришите 3.5 таблетки аспіріну туди.
Христос народився! Хууууу.... Насилу на четвертий день Різдва цей перегар віддихую. Жінка ледь з хати не вигнала. Каже що бери лопату і йди копати свою мациклєтку і порати внучку. Вертатись сказала що не обов'язково. Або тверезий, або взагалі не вертатись.
Так нашо ота жінка??? Я вам Внучку дам, внеї голова ніколи не болить Шпороєте внучку і гойда копати мотоциклєта
Внучка то само собою. А моя дружина варить дуже смачний холодець і тушить голубці. Сєкас з внучками то таке діло. Першим ділом треба "почрєвоугоднічять"
От і добре. Після КОпу мотоціклєта ми всі купкой ( Або тіко я) їдемо до вашої жінки куштувати Холодець та голубці.
Гооо, то я з вами! Теж люблю смачно попоїсти! А ще чарку випить, та сокирою запустить в паралізовану бабусю! \\ То звісно жарт!
всё уже. Он, мыняе Вынтер свого драндулета...откопав таки....Четвертий ІЖ Юпітер то страшна машина, я б його закопав , там де він був. http://reibert.info/threads/Подарю-Поменяю.186414/page-201#post-4735195
обовязково!!! а як казав, які казки розповідав. бмв,та повен хрестів та штурмгеверів. мій вирок за клуню його!