йогомосці Суеру*Вьіеру воно нідочого,то він його на пундики якісь зміняє, а от мені дуже той ровер треба, по ревізії їздити та податки збирати. отакоє от(с)
Ага,знаєм ті ваші податки,тілько людям баки забиваєте хфайними казочками,а самі при першій нагоді зміняєте на сало або лямпи гасові
так по них якраз і буду їздити. ну іще по кулемети та може по грамафону. в вас є грамафона? щоб їхати красиво було, і музіка грала.
Нічого там не стоїть, я на ньому поїхав до друга іще вчора. Бо розумію, що з тим мотоциклєтом справи не буде.
запитання поставлене вчасно. тим більш що як вже було сказано кожна порада у курільці коштує 30 гривень а порад кожен дав десь приблизно на 150 долярів. так що з початку треба хочаб за поради розплатитись.
Все что БМВ в болоте, в рассказах местных аборигенов, ( это Белково Витаминная Добавка в момент авитаминоза).
....точно нема,як то Ви так тихо...?Ну добре,але дивіться щоб ДАІ не пинило,бо казали що на ньому штрафів багацько за перевищення швидкості....
Несколько картинок на нашу тему: Кибермастер, Ваш трахтор попалили: Ой, а кто энто с внученькой? Результат концессии:
І внучка когось з форумчан шукала! Казала що на ліменти подасть того хто з зондерКОПкоманди Рейберт її обезчестив... Я особисто її не чіпав бо копав!
Бо я панська людина, то мені було вельме впадло свого фотографувати! То вже якось, поготім - пізніше!