копав він! мабуть картоплю на чужлму городі. знахідки де? а я знаю де! нема їх! бо господар як побачив аке дійство зі своєю картоплею то і руків'я на лопаті переломив об спину копача.
Все. Я на своєму новому тракторці з турєллю поїхав до друга. Доречі, жере він небагато: п’ять літрів соляри в годину. Або п’ять літрів соляри і один літр мадери в годину, це якщо я всередині.
таке можете собі залишити. у піч вкиньте і тепло буде і салют з феєрверком а ще пужарні приїдуть, міліція, швидка. люди посбігаються ото повеселитесь
ви ще втовпитесь так що хапайте шмат побільше з тихщо залишились і тікайте бо зараз господар прийде та побаче що від його ровера залишилась тільки купа іржі та зламана лопата.
Моциклєт мой моциклєт Вже виблискує на сонці Тормози у нього єсть І коляска є при боці Помчимо із кумом ми Нам не страшна кам’янюка Хоч і бомбу підкладай Тая самая падлюка (с)
Не бабахне, ненада. В кострі горить добре , Провірено! ТО шо кольоса пішли??? Можде там не один моцєклєт?
Так і є , той самий Джек , а тілько його справжнє ім'я Джехард фон Чанаріс , а на голову він нап'ялив балаклаву з жіночої панчохи ( щоб не розсекретили )
Нашо кулемета ? Там вмонтовано гранатомет замість вихлопної труби , який здатен вражати низьколетящіє Боїнги на встрєчних і догонних курсах .
Так отставіть спори!!!!Накізую всєм молчаті!!!!Что єто такіє твіріться????????Піїснюю длі всєх,БМВ єто Боєвая Машіна Воліні,а пі єтіму ,пєрвачєргове право на цій мітіцікль імєєт пін Суєр Вієр,а пітім Я,так як я пріктично іго сісід !!!І цє ні обгівірюєтся!!!!!