моцеклєт то таке. Ви вночі сьогодні копати самі підете. Якщо підуть кальоса то зразу звоніть Старику Похабычу, він за кальоса вам весь двір перериє
server997 а бомж там якого біса робе чи то хтось з концесії? якщо з концесії то хто? бо щось акції пагано купляють.
Бомж просто хильнув багато і спить, як звати його я незнаю, бо ото уже 2-й день збудити неможу, може ви його впізнали?
щось дуже це підозріло. ану зізнавайтесь. вирішили самолічно того моторовера відкопати та їздити щоб вам всі вклонялись та шапки знімали. га питаю.
То ви їх куди приробите? То мабуть треба салідолом запасатися - бо як то кажуть губинята не казенні! )))))
щось я такого не памятаю. мало того ви іще партвнески за друге піврічча минулого року не сплатили та засідання прогулюєте. так що мабуть треба вас за клуню вести. це так романтишно підти за клуню на святвечер.
Ото ви просто брешете. Обливаєте мене помиями. Ми домовились , що я вам кулемет і внучку на добу , а ви мені акції!! Та там така внучка, шо ото ми всі туди влізимо даже з трактором і танком
І нічого я непрогулюю засідання. В мене важлива причина. 1. Я ото копав. 2. Я шукаю вам шмат сала 3х7 м
онучку собі вже еней забрав, буде її грати. так що такий номер не пройде щоб я через кусок кишки з камрадом сварився.