Залежить від того, скільки я зароблю на кулеметах. Обіцянка-цяцянка, я так розумію, пане Консерваторе?
ну давайте підрахуєм(с) по перше нащо кулемети для пошуку моторбіцикле? отож що ні до чого він! по друге. всі хто купив акції концесії роспределили ролі. хтось командує, похабич, хтось здобутки рахує-це я, хтось копає, хтось наглядає, є кому забезпечити підтримку з повітря а є кому нейтрализувати онучку. всі при справі. інші ж конфісіонери допомагають матеряльно тобто коштами. і від того скільки грошей ви готові пожертвувати залеже ваша доля від продажу моторбіцикле. якось так.
та ні шановний. я не можу. по перше я скарбничий, а по друге я вже домовився з похабичем за його половину здобутку що поки він буде наглядати за Вінтером та додавати йому наснаги в копанні своїми "І РАЗ, І ДВА" я забезпечу старого філіжанкою кави та триденим тістечком. він в нас старенький і його треба підгодовувати. так що тут ви запінились. та і через те що працювати будемо тихо у практично центрі міста ніякі кулемети не підходять. нетреба галасу счіняти бо якщо хтось прознає то набіжіть купа халявщиків-інвалідів, жертв лохокосту та іншої наволочи яка буде требувати свій відсоток і тоді вже ніякі кулемети недопоможуть. там і танків буде замало.
якби в мене був танк то я б незким тут не вітався а похав би до кієва щоб мене узяли у кіно. а там і оскара отримав би за ліпшу чоловічу роль всіх часів та народів.
мені не в яку небуть а в гарну треба щоб відразу слава та почесті великі були і щоб коли буду йти чи їхати то всі шапки знімали та кланялися.
План " БєМєВє" Консерватор сидить з кулеметом і криє "Двор" Сільвестер, просто сільвестер... на "Шухері" Вінтер копає Старічок на вишці командує вінтерем і їсть канапки з кофє Алекс з крубнокаліберним кулеметом криє лівий фланг. я , в той час маю внучку ( ВНІМАНІЄ, ГРАЖДАНІНИ. Імєть Внучку будуть ВСЄ. Но я првий) На вїздах у двір стоять протівотанкові Йожики з колючкой проти бєркуту. Танк мій захований під чаріну невидиму тканину ( Бував колись у Гогварці та украв) ло нього йде каналізація з двору. Якщо бєркут прорве оборону ми всі в танк і їдемо до консерватора на хату!
А це Ви будете говорити кому? Копарям чи камраду ejnalej з внучкою? Якщо останнім, то не забувайте покрикувати: Я-Я! Даст іст фантастіш!
Вони самі розберуться, як і що треба кричати. Або не кричати. Може, вони у захваті від ніжного шепотіння?..
Ого скільки я пропустив за ніч! Тут вже все перетасувалось. Сервер намалював план дєйствій по захвату мациклєтки і заново перерозподілив ролі учасників концесії. Консерватор висувається на Оскар і Канську золоту "пальмову вєтвь". З'явились танки, беркут, бомжі, груповуха з внучкою...
ДІя 2 Камрад cybermaster приїджає на свому Японському танку тракторці. То якшо ми не викопаємо отого бмв то ми за трактор і виймем його. ejnalej мать його........ буде сама важливіша місіця..... ти поїдеш в київ ( Типу як на майдан) , але перед Києвом звернеш в Бориспель і украдеш там 1 Боєнга 747. ( Якщо невмієш керувати то я тебе навчу) І будеш літати над двором з Зоотцем. Якщо зєвляться чужі ( Бєркут, міліціяя) то будєш кідять у ніх Бімби (с)
Ух! Перечитав таки тему ! Усім хто прийняв в ній участь дякую за позитив Ну оскільки вже усі посади розібрали , то я присягаюся подумки приймати саму активну участь у цих подіях. І нехай мені буде соромно якщо я порушу цю мою присягу!