Чого пристали?! В будинку квартир багато, внучок там проживає вагон і маленький возик. Блондинки, руденькі, брюнетки і шотенки. Кожному вистачить
та ви нам підстаркуватим мнясо покажіть, чи горілочку з сальцем, цибулькою, хлібцем.....а то жо опи...
Ви тут внучок роздаєте чи мациклета копати зібрались? Якщо внучок - то мені ту що друга справа на фото.
так в неї ж лижі найменшого розміру...а якщо ще й лижниця з неї не опитна, то прийдеться лижі намащувати та натирати , щоб іхали гарно.
Навчити недовго, та й природа підкаже - головне правильно почати з нею спілкуватись. Дивись - бо жінка зараз тобі як вдує пательнею. Будеш потім мати інвалідність.
Мациклєта копати вже є кому. Ролі вже розподілені. Хто копає, хто керує, хто спостерігає.. А я так.... Внучку разок "придєлать", і хабарок потім розділити по-братськи. Якщо він там буде звичайно
Саме так , цей будинок і стояв , але був вкритий соломою та очеретом , видно по фото зі супутника за серпень 1943 р.
То ви про той де бузьки на даху? То то мого діда, той де трандулєт, там німці клуню спалили! Мого діда не чіпали бо набої подавав!
Пацаны едут на коп.http://bygaga.com.ua/pictures/avto-moto/12296-udivitelnye-motocikly-s-kolyaskoy-72-foto.html
От і розсекретили Ви надсекретну інформацію,тепер начувайтесь,всі кроти від Аненербе йдуть до ВасП.С.Сміявся до сліз,аж мамця з сусідньої кімнати прийшла спитати,чого я там розоряюсь