А ви зі знайомим в нормальних відносинах? В тому смислі що грошей не позичали, дівчину не "відбивали", підлянок всяких йому не робили?
Та ні! Він старий як пес! Резону йому нема! Він спочатку пропунував його ось сюди, щоб його копанули а потім я перехопив! http://depo.vn.ua/novosti/raznoe/u-v-nnits-v-dkrivsya-muzei-retro-avto
Раджу вам зробити тунель (підкоп) до моцика безпосередньо з підвалу цього будинку Так візуально нічого видно не буде ззовні двору. Копайте краще вночі.
Сделайте вид,что строите детскую площадку.Откопаете БМВ,потом вкопаете качелю или брусья А можно поставить биотуалет во дворе,а под ним копать.В помощь- фильм Побег из Шоушенка и книга Граф Монте-Кристо
Та ще й виникає питання - той чолов'яга за освітою топограф , якому трапилась до рук схема з подробнєйшим опісанієм мєста заритія бехи , чи має неабиякі знання в інженерній розвідці та в тактико-спеціальній підготовці ? Оскільки так точно вирахував координати мотоцикля , що хочеться вірити в те що місце "поховання" було відмічене на карті аерофото зйомки того часу , а карта попала до рук знайомого пана Вінтера . Якщо так - то ризикну припустити що той мотогуц перевозив якісь супер секретні документи , або ще краще - новітній зразок тогочасного озброєння мотострілкових частин Вермахту , а закопаний був разом з мотоциклістом та відповідальним офіціром . Тому й зник безслідно дідуган , який приймав участь у похованні ... Тож шановні пани Сільвестр , Консерватор , Вінтер та Алекс - дуже подумайте перед тим як розрити ту "скриньку пандори" . Навіть будинок побудований у формі половини свастики - слід задуматись ... Або вивезти людей та підірвати направленим вибухом та вкрити те місце товстим шаром цегли та бетону .
А каляска моцика має бути заповнена зливками із чистого золота, яке фашисти наплавили із коронок зубів розстріляних євреїв. Це золото просто не влізло в ту "Пантеру", що на дні річки з соміками. А бабка з внучкою живуть в цьому будинку на першому поверсі. А охороняють моцик із золотом спеціальні кроти із Аненербе
не нЭрвнічайте, ми вже їдемо! Ми з Алексом потягом, а пан консерватор спереді дорогу показує! Накривайте на стіл та зустрічайте!
на тому і порішили. Розприділяем ролі майбутньої операції. Сільвестер на стрьомі. Алекс відволікає жителів будинку тематичною розповіддю "Єсть лі жізнь на Марсе"(с). Консерватор носить мені канапки та каву. Вінтер копає. Найважча та НаЙвідповідальна роль випала мені. Я буду командувати Вінтеру-І-РЯЗ!, І-ДВА!
А я буду з внучкою в кімнаті на першому поверсі цього будинку, поки бабка на кухні всім вареники варитиме з картоплею і шкварками
можно взять щуп и проверить все вокруг- сделать типа карты двора. вполне возможно что этот бмв - остатки убежищной вентиляции. если есть желание - можно потом - на этом месте сделать красивую клумбу из покрышек- вот вам и отмазка. а вытаскивать уже вечером - если кто спросит - альпийскую горку делаю, а неочью - потому что задолбали советчики
Попереджаю, що вона була внучкою ще тоді, коли мотоцикл закопували . Але за таку самопожертву Вам дістанеться найцінніше - кальоса .
там риніше були приватні глиняні будинки - деякі поруч ще залишилися! Може все бути! А я кіпішую.. якби побачив тоб казав би напевно!
тільки вікна закривайте, та двері. А то я своїми командами можу вас з внучкою з ритма збивать! А бо задам вам такий ритм що або ви перші втомитесь, або Вінтер. А може внучка.