і що? То що будемо сваритись бо різні плятформи? Мене то треба берегти, бо я вельми геніальна людина! Так сказати надія українського народу!
Надія... А ото на що особисто мені сподіватись від вас? Ні, я непідкупний, але питання це стоїть гостро!
сваритись не будемо а от за клуню виведемо тим більш що факт кидалова задокументовано. треба іще у ЧС написати що ви кинули усіх форумчан з тим моторовером.
Не всіх, але тільки тих, хто брався мати участь в операції... Але це дуже гідні люди. Дуже гідні. І дуже суворі.
Теж мені суворі! Суворішу за мене людину годі й шукати! Маю я недоторканість (маю ксіву цікаву ), то займати мене категорично заборонено... О, так от...
І що та ваша ксива протиставляє тракторцю Сильвестра чи моєму Кіллдозеру? Тьху, шматок картону або пластику...
Пане, не харкайте на мою ксіву! Мені її сам голова сільради подарував коли я вкрав для нього 13 тонн зерна з колгоспу!
звісно чесна! Я чесно вкрав, - коли сторож спав! Хіба я винен що він надудлився й спав?! Я своїм трудом виніс зі складу сам 13 тонн. Хіба не герой?! Отож бо...
За те маю ксіву.. Й тепер до мене всі здоровкаються з повагою, шапки знімають, сто грамм в кожній хаті лиють, бо я тепер неабищо, а велике цабе!
В теме пошел жестокий флуд. Если ТС относится к классу "трепач обыкновенный" и ему не интересна помощь или советы - пусть у него такое копательство, как и разговоры тут, будет - пустое. В то время как остальные будут грести танки слитками и мерзко над ним хихикать.
Нащо ви так? Ми тут чемно спілкуємось, ото по-людськи збираємось його розстріляти... А ви йому поганого бажаєте...