мені копати не можна, лікарі не дозволяють. Я буду камандувати і- разззз! та ділити братні відсотки по чесному.чесно.
ех знову ділитись, знову відсотки..знову трупи. а так все гарно моглоб бути.Подарунки камрадам на новий рік, кому трак, кому кулемет.
схема номер два(якщо ви не всі каски пороздарювали) свідки-трупи+каски+жетони+фольксбунд через 5 років=танк.
Так пане Сайбермастер, ви вчорному сама доброта! Аж сльози пробирають, від отої вашої гуманності! А я то думку гадаю куди люди з сайту діваються.. за клунею всі!
добре! давайте свого кулемета і світлину свою теж. я світлину під образами повісю а нижче кулемета та буду діточок кожного вечора примушувати за вас пана бога молити. щоб ви були живі та здорові та і надалі дарували мені кулемети та інший цікавий крам.
А що воно за танк ? Наче хрест між кулеметом і люком механіка на броні видніється . Та й дядечко той що зліва на фото в курточці із капюшоном руки в кишенях тримає на корчинського схожий .
Я чув, що Київ вони брали на Меркавах, але Меркава - танк єврейський, тому всі дані про це були засекречені, а потім і знищені верхівкою німецького партаппарату.
Якщо трохфейний ( німці всередині сиділи , а може навіть сс ) , тоді його ціна зростає в геометричній прогресії . А корчинського мабуть найняли для охорони .
Це вони маркеви ? Вони вже літають . http://reibert.info/threads/В-Израи...ностью-вертикального-взлета-и-посадки.450837/