Мушу ваш панове! В мені вибачте! Але можу вас усіх послати в дєрєвню к бабушкє! Бо викопав я ще й танка!!! А тема то як зветься? Га? БМВ або танк в болоті!! Хіба ні? О то приїду на танку, то десь мені ваш розстріл та воздушки!
То то на фото а зараз інша справа! Соляра влята - в танк і за комір! Люки задрєні і йду на ви... І пофіг мені їжаки там всякі!
прийдеться ІЛ-2 з за клуні викочувать. Консерватор, в тебе ПТАБи залишились, стрелком политиш зі мною?
полечу, а замість бонби може волохатого скинемо. він більші руйнації принесе ніж усі бонби разом узяті.
ні, волохатого не можна. він випьє в радіусі 100 км все що горить а потім знов артанію тут матюкати буде.Пожалій історика рідного краю.
але тільки одну. бо тобі дай волю ти іще і напалмом все покропиш. і тоді той танк точно до чермету не приймуть.
а з якого це часу ти гуманістом став? армянію шкодуєш. ну поматюкає його трохи волохатий це ж не те що ми по ревізії заглянемо до нього на вогник?! а давно вже треба ревізію там провести, мені де які речі дуже потрібні.
ну добре. вмовили. ми ідемо до вас. допоможемо танка копати та здобич ділити. мені мої братні відсоточки.