невинну ніхто лити не буде а от ті хто чужими руцями хоче жар загрібати то кров тих треба. хто моторовера мійняє га? отож! ну та біс з ним обміном але хоча б бмв а то якийсь їіжак. погано товариство обманювати, всі хто так робив мали туристичний тур за клуню, в один кінець.
ну а в кого ж вони можуть бути як не у Вінтера. тож він і міняє свого їіжака на щось інше бо сліди від кАльйос на люльці залишились. він хотів його з початку за бмв видати і щоб прийшли до того хто допомагав викопувати по кАльйоса але не склалось то він хоч так хоче сліди замести.
то ви будете вже не нам а ищому суду доказувати чи то ваш чи ні, чи гаражний чи копаний, чи то бмв чи все ж таки їіжак. а нам вже не треба.
Ото спалився! Спіймали ви ж мене.. а я так крився, думав ніхто не здогадається! Винен , мушу бігти..))
ну перша інстанція то звісно що ми і вирок теж ми виконувати будемо. то він вже після клуні на страшному суді буде доказувати що то не він був.
То вже як почую смалене - то вже буду брати все на себе! А так поки що викручуватимусь! А як же пане Консерватор - отак застрелите і все?