Блокада ОРДЛО

Dieses Thema im Forum "АТО, ООС 2014-2022" wurde erstellt von SAserg, 16. Jan. 2017.

Status des Themas:
Es sind keine weiteren Antworten möglich.
  1. BART28

BART28 General-major

2. Интересные лоты

1. Зимние двух сторонние штаны с пограничного комплекта ФСБ состояние отличное пакую сам быстрая отпра...
      100 грн.
    2. Назва - Балістичний пакет бронежилету 6Б23 Стан - легке вживане Матеріал - ТСВМ-2 Комплектація - 1 п...
      1938 грн.
    3. Штурмовий рюкзак орка. Стан супер
      5500 грн.
    4. Пламегасник АКМ, повністю функціональний, гарно гасить полумя пострілу
      600 грн.
    5. До Вашої уваги шолом броневатніка + те що залишилось з гарнітури. Антуражний лот для коллекції. Доне...
      2050 грн.
  3. Serzh180473

Serzh180473 General-major

4. SAserg

SAserg Oberleutnant

Андрій Герус

Колишній член Національної комісії з регулювання електроенергетики і комунальних послуг.

Вугілля
    Звідки будуть возити? Думаю, і далі скористаються логікою «у нас свои шахты зарегистрированы в Украине, почему мы должны импортировать?»

Були на зустрічі у міністерстві енергетики. Такі новини по блокаді і вугіллі.

1. Формулу Роттердам+ хочуть змінити з середнього Роттердаму за 12 міс. на середній за 3 міс. Рішуча реформа, канєшно. Тепер дешевий хвостик першої половини 2016 року, коли ціни були низькі, відпаде зразу. Значить ціна вугілля та е/е ще виросте.

Ясно, що імпортувати з Роттердаму від того ніхто не стане. Але буде більша ціна на своє ж вугілля марки Г.

2. На марку А хочуть ввести формулу Richards Bay+. Це порт в Південній Африці.

Звідки будуть возити? Думаю, і далі скористаються логікою «у нас свои шахты зарегистрированы в Украине, почему мы должны импортировать?». Ну може ще з Росіі через панамську прокладку, як вже робили.

Варіант:

• закласти у баланс максимум е/е від Енергоатому до червня (до планового ремонту), бо це найдешевша е/е
    • перефіксувати блоки #10-12 Бурштинського ТЕС, щоб могли працювати і на експорт, і в Украіну (вартість всього лиш 500 тис дол);
    • для закупівлі імпортного вугілля використати кошти зібрані восени 2016, як це і обіцялось;
    були відкинуті, бо «ви нічого не розумієте, це неможливо».

Коротше, у мене складається враження, що вони не зацікавлені у швидкому знятті блокади, бо ще і на ній зароблять. Бо ж кожна криза - це можливість).

5. Seroff

Seroff Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Білоцерківська міська рада прийняла звернення про підтримку блокади

В ході пленарного засідання депутати міської ради прийняли рішення «Про звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем'єр Міністра України щодо визнання тимчасової окупації частини території України Російською Федерацією».
    В рішенні висловлено заклик:
    -визнати Росію окупантом та заборонити торгівлю з тимчасово окупованими територіями на рівні Закону України;
    -скасувати розпорядження уряду від 11.01.2017р. із затвердження Плану заходів, спрямованих на реалізацію деяких засад державної внутрішньої політики щодо окремих районів Донецької та Луганської областей, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження;
    -вжити заходів щодо посилення контролю за переміщенням осіб через тимчасово окуповану територію України;
    -провести розслідування щодо надання дозволів на оптове постачання продукції з окупованого Донбасу та територію України;
    - встановити мораторій на ввезення та вивезення вантажів(товарів) на дану територію, за винятком гуманітарних вантажів,

6. SAserg

SAserg Oberleutnant

Семенченко с Парасюком заблокировали еще одну дорогу.

Вечером 25 февраля нардеп Семен Семенченко в Facebook заявил о появлении нового редута «Соловейко». На своей странице он поместил видео, в котором участники Штаба блокады торговли с оккупантами указывают, что редут размещен вблизи Мариуполя.

Новый редут «блокадники» оборудовали у КПВВ «Троицкое», а назвать «Соловейко» его предложил именно нардеп В. Парасюк. Название связано с историей Украины 1939-40 годов, когда в этот день в западных областях создали подразделение с таким же названием.

Парасюк уверяет, что этой дорогой из ДНР по автодороге направляется контрабанда металла и движутся гумконвои фонда Ахметова, которые, по словам парламентария, «возят в виде помощи товары в супермаркеты». Что касается железнодорожной ветки, то активисты отмечают, что она тупиковая, ведет на оккупированные территории, где не используется, а сами рельсы заржавели.+

7. romul

romul Stabsfeldwebel

Ватажки «ДНР» та «ЛНР» вимагають зняти блокаду Донбасу до березня

Ватажки бойовиків самоназваних «ДНР» та «ЛНР» вимагають від уряду України зняти блокаду Донбасу до 1 березня. Відповідна заява розміщена на сайті бойовиків.
    Зазначається, що у разі невиконання урядом України відповідної вимоги, ватажок самоназваної «ДНР» Олесандр Захарченко та ватажок «ЛНР» Ігор Плотницький «введуть зовнішнє управління на всіх підприємствах української юрисдикції, які працюють в «ДНР» і «ЛНР». Також вони заявили, що з окупованих територій Донбасу не постачатимуть вугілля на підконтрольні українському уряду території."

8. ->Alexander.

->Alexander. Oberleutnant

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Протестні настрої населення окупованих територій Донбасу досягли піку і не переростуть в організований партизанський рух.Це відбувається "завдяки" незрозумілій політиці уряду України з фактично безкоштовним постачання електроенергії, газу, води, а також соціального забезпечення у вигляді виплат українських пенсій в ОРДЛО.

Замість того, щоб припинити фінансування цих територій і створити умови для виникнення негативних по відношенню до окупаційної влади настроїв у зв'язку з важким економічним становищем, а саме – невиплатою пенсій, соціальних нарахувань і зарплат, український уряд навпаки робить усе можливе, щоб уникнути появи цих настроїв, продовжуючи фінансування тих територій. Наприклад, за останній рік на 49% збільшився вуглевидобуток на окупованих територіях, що дозволило окупаційній владі вирішити ряд соціальних проблем – створити нові робочі місця і виплатити зарплату.

Нагадаємо, що зараз активісти ведуть блокаду Донбасу, через що ватажки "ДНР" та "ЛНР" погрожують Україні.

За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа" тільки за останній рік видобуток вугілля марки А і Т на окупованих територіях збільшилося на 49% – до 913,1 тисяч тонн. ДТЕК Ровенькиантрацит збільшив видобуток на 59% – до 348,6 тис тонн антрациту, а ДТЕК Свердловантрацит – на 36,7% – до 260 тис тонн, і на 49% зріс видобуток вугілля марки Т в компанії ДТЕК "Комсомолець Донбасу" – до 304,5 тис тонн.

Так, наприклад, вугледобувні підприємства, які розташовані на тимчасово окупованих територіях Луганської області протягом 2016 року видобули близько 5 млн тонн вугілля, що у півтора рази більше, ніж у 2015 році. У 2016 році з 19 шахт 17 працювали в режимі видобутку вугілля, дві шахти в режимі життєзабезпечення.

Щодо того, куди наразі більше прагнуть жителі Луганська та Донецька, – варто зазначити, що населення окупованих територій можна умовно розділити на три категорії. Перша частина – це 20-25%, які хочуть повернення в Україну. Друга – приблизно 30-35% , які прагнуть до Росії. А решта – "болото", якому все одно, лише б не стріляли.

На жаль, відсутність чіткої інформаційної політики з боку відповідних міністерств не дозволяє говорити про збільшення відсотка населення, яке б прагнуло повернутися в Україну. Фактично ми залишили на поталу російським агресорам населення тимчасово окупованих територій, якому за три роки окупації "промили мізки".

9. OttoSk

OttoSk Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    58
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    99
    Доброго! И-извиняюсь за свою думку...
    Как бывший луганчанин, немного владею ситуацией в Лугандонии, АТО, ОРДЛО и в Мудло...
    После всего всплывшего говна Ахметки и Ко, наших Воинов, погибших в АТО, можно назвать "дровами", которые своими жизнями нас обогревают?! Так не должно быть!!!
    Вы даже не представляете, сколько на нашу территорию ездят лугандонов за пенсией! А главное - идет контрабас-торговля с сепарами! То кто сказал, что это война? Это реальный "подъем" Пети и Рената!
    Не важно кто все это говно поднял на гора, но главное, что все мы увидели реальную "войну"!!!
    Реальную войну, контрабас и смотрящих от Киева мы лично видели в АТО! И где СБУ?
    Кто сказал, что "там" наши граждане? "Там" наших граждан нет!!! Мы уже все тут - в Украине!
    Большое спасибо, но пока скромное спасибо, всем тем, кто осуществляет блокаду диких орков!

10. kelt

kelt General-major

Штаб блокади торгівлі з окупантами

ТЕРМІНОВО!!! ЗАЯВА ШТАБУ БЛОКАДИ

ЄДНІСТЬ ПОЗИЦІЇ ПУТІНА. ЗАХАРЧЕНКО, ПЛОТНИЦЬКОГО ТА ВИЩОГО КЕРІВНИЦТВА УКРАЇНИ
    У ВІДНОШЕННІ БЛОКАДИ ТОРГІВЛІ НА КРОВІ РОЗСТАВЛЯЄ ВСЕ ПО СВОЇХ МІСЦЯХ

Сьогодні через засоби масової інформації був розповсюджений ультиматум “керівництва” так званих ЛНР-ДНР організаторам торгівельної блокади. Російські найманці, вбивці українських воїнів вимагають до 01.03.2017 року припинити блокаду торгівлі з окупантами. Пізніше до цих вимог доєднався офіційний Кремль, який, вустами прес-секретаря В.Путіна, Пєскова, підтримав вимоги Захарченка і Плотницького, та виразив подив бездіяльності української влади у відношенні учасників блокади торгівлі на крові.

Штаб заявлє про те, що подібна єдність позицій керівництва країни-агресора та вищого керівництва України свідчить не тільки про торгівельні зв'язки між ними під час війни, але й о прямої зради інтересів України.

Штаб заявляє про те, що припиняє будь-які перемовини з прем'єр-міністром України. Штаб блокади закликає патріотів України прибути на допомогу гарнізонам редутів та планує негайно розширити географію блокади, перекривши останні траси, де ще існують струмки торгівлі на крові. Штаб заявляє, що не зверне блокаду ні при яких обставинах, до повного виконання наших вимог (звільнення полонених і заборона торгівлі з окупантами з боку держави), та готовий до протидії будь-яким спробам силового розгону зі сторони зрадників України.

Разом - до перемоги!

Слава Україні!

Karat, loptop, Ervin41 und 25 anderen gefällt das.
  11. OttoSk

OttoSk Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    58
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    99
    Источники повествуют:
    С 1 марта на Украине до 90 копеек /1,68 (в зависимости от расхода) дорожает электроэнергия.
    2. Аваков заявил, что в случае отдачи приказа, блокаду можно разогнать за 5 минут, но при этом в МВД уточнили, что блокада должна осуществляться "за исключением угля".
    3. На территории ДНР уже вчера, "специально обученные люди" начали заходить на предприятия двойного налогового подчинения в рамках реализации спешно принятого закона об обязательной регистрации в ДНР.
    4. На территории ЛНР не дожидаясь 1 марта, уже введены временные администрации на ахметовских предприятиях "ДТЭК Ровенькиантрацит", "ДТЭК Свердловантрацит" и ПАО "Краснодонуголь". Управлять ими будет ЗАО "Внешторгсервис".
    5. "Самопомощь" Садового заявляет, что поддерживает блокаду и что ее нельзя прекращать.
    Если Порошенко в ближайшие пару дней не отыграет любым возможным способом назад, то в марте мы увидим эпичное "разграбление" империи Ахметова с обеих сторон линии фронта.

12. wildcat67

wildcat67 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    11
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    17
    Аваков призвал руководство АТЦ принять решение для снятия блокады Донбасса

Я просил бы руководителей АТЦ (…), который руководит всеми операциями в зоне АТО, взвесив все наши многотерпения, принять соответствующее решение. И мы эти решения обеспечим», — заявил глава МВД в ходе совещания премьер-министра Владимира Гройсмана с представителями металлургической промышленности, которое транслировал телеканал «112 Украина».

13. Galnyanun

Galnyanun Gefreiter

«Титушки» Ахметова штурмуют редут блокады Донбасса – активисты

В данные минуты силами «вооруженных титушек» происходит штурм редута блокады Донбасса в Кривом Торце

«Срочно! Идет штурм редута в Кривом Торце! Есть пострадавшие», — говорится в экстренном сообщении штаба блокады Донбасса.

По информации активистов, вооруженные «титушки» штурмуют позиции блокады превосходящими силами (в 5-6 раз больше). Для прикрытия операции рядом присутствуют пенсионеры и телекамеры, в то время как полиция полностью бездействует.

В штабе уточняют, что получил легкое ножевое ранение в ногу один из защитников редута.

«По предварительным данным титушки — с одной из охранных фирм Ахметова и Нусенкиса. Все происходит по такому же сценарию как несколько недель назад, когда автобусы с титушками под прикрытием генерала полиции Аброськина были задержаны ветеранами у Бахмутского блок-поста», — говорится в сообщении.

Активисты ожидают получение скоро подкрепления, идет бой.

https://politeka.net/410548-titushki-akhmetova-shturmuyut-redut-blokady-donbassa-aktivisty/

14. Мишель 777

Мишель 777 Major

Там есть наши граждане, и очень много. Не у всех была возможность выехать, и не все смогли расстаться с имуществом которое наживалось годами. Многие выезжали и вернулись обратно. Ни кому они не нужны в Украине. Им очень трудно жить на оккупированных территориях, и даже не физически, а морально. Это граждане разных национальностей, но они за Украину. Из всех моих знакомых, родственников и друзей, оставшихся на оккупированной территории процентов 20 наберется украинцев, остальные русские и другие национальности. Все единодушно за Украину и за блокаду ОРДЛО. На мой вопрос: но вам же от этого хуже будет? Все отвечают - мы потерпим. До ватников должно же наконец-то дойти, что они призвали в свои города.

Боб67, lex1187, denisik4 und 13 anderen gefällt das.
  15. Vitaliyj

Vitaliyj Oberleutnant

16. Seroff

Seroff Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Сьогодні

OttoSk, zibert 68, SAserg und 5 anderen gefällt das.
  17. ->Alexander.

->Alexander. Oberleutnant

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Штаб блокады требует от Президента Украины огласить все документы по Минским соглашениям. Сообщение об этом есть на "Фейсбук"- странице «Штаб блокады торговли с оккупантами».

«Штаб блокады обращается к президенту Украины с требованием обнародовать все документы, подписанные от имени Украины в Минске», - указано в сообщении. Блокирующие торговлю с ОРДЛО утверждают, что в своем интервью заместитель министра по делам оккупированных территорий Георгий Тука заявил, что т. н. "национализация" предприятий главарями «ЛДНР» будет расценено как нарушение Минских соглашений. Также «Штаб блокады" утверждает, что Тарута заявлял о том, что "они (российские наемники) не трогают наши предприятия, так как они прописаны в списках Минска".

«Анализируя эти высказывания, а также понимая, что без предварительной договоренности с оккупационными властями РФ настолько масштабные торговые отношения во время войны невозможны, Штаб обращается с требованиями к Президенту Украины: немедленно обнародовать все документы, которые подписаны в Минске лично президентом или его представителями, а также представителями страны-агрессора», - указано в сообщении.

Также Штаб блокады торговли с оккупантами выходит из переговорного процесса с премьер-министром Украины.

"Сегодня в средствах массовой информации был распространен ультиматум "руководства" так называемых "ЛНР-ДНР" организаторам торговой блокады. Российские наемники, убийцы украинских воинов требуют к 01.03.2017 года прекратить блокаду торговли с оккупантами. Позже к этим требованиям присоединился официальный Кремль, который устами пресс-секретаря Путина Пескова поддержал требования Захарченко и Плотницкого и выразил удивление бездействию украинской власти в отношении участников блокады торговли на крови", - указано в заявлении Штаба.

18. Лісоруб

Лісоруб Oberleutnant

19. kod75

kod75 Stabsfeldwebel

20. Vitaliyj

Vitaliyj Oberleutnant

21. Serzh180473

Дмитро Різниченко

Я мовчав про Семена останні два роки, але зараз таки скажу, а потім знову надовго замовчу. Вважайте це останнім моїм словом про «блокаду» і її головного командира.

Коли я згадав, як Семен обійшовся зі своїми ж хлопцями, полоненими в оточенні 2014-го, як витрачав волонтерські гроші на власну передвиборчу кампанію, поки тих катували в підвалах Донецька, а тепер він кричить, що «блокада» організована заради полонених, за яких у нього болить серце, до мене в коментарі прийшла купа людей з однією тезою – «Не важливо, хто на чолі, важливо, що діло правильне». Або так – «Не важливо, що він робив в 2014-му, важливо, що він робить зараз».

Друзі, я був гранатометником в його батальйоні, а ви – ні. Я знаю те, чого ви не знаєте, я багато бачив, багато чув, чув те, що мені не призначалося, чув з різних джерел, які незалежно підтверджували одне одного, чув від людей, яким вірю більше, ніж собі. Я не слідчий, я не робив копій з документів і не фотографував докази. Але я і не сліпий, не глухий, і хай може псих, проте не повний ідіот. Я намагаюся робити висновки і вчитися на помилках.

Я свого часу пішов за людиною, яку навіть не знав в обличчя, на добру і страшну справу, по результатам якої Семен та його наближені стали депутатами, а решта батальйону – ви знаєте, що стало з рештою його батальйону. Спираючись на побачене, почуте і проаналізоване, я стверджую голосно і прилюдно, клянуся своїм іменем і всім для мене святим: Семен – шахрай, кидала, крадій, крикливий аферист, для якого люди – копійки.

Я зараз спостерігаю, як безліч хороших людей потягнулося на його «блокаду», як безліч хороших людей щиро вважають, ніби слова про Семена кидають тінь на них і на справу, за яку вони взялися. Вони порівнюють «блокаду» з Майданом.

Так от ви, якщо ви таки дійсно не забули Майдан. Ви, ви всі, хто говорить, що не в Семені діло, а в самій «блокаді», і мовляв, не важливо, наскільки чесна людина, яка почала і очолила, головне, що діло правильне – ви всі зараз ненавидите Порошенка, Яценюка, Авакова, Кличка та інших гівномутів у владі. А ви не забули ще, як вони стали владою?!..

...Не забули? Чи, може, треба нагадати?..

На початку Майдану ми теж собі думали: не важливо, хто очолює, головне - проти кого і за що. Нинішній результат бачите?.. Тож я не хочу ще однієї серії. Не хочу потім чути вашого голосіння, як вас знову обдурили у ваших найкращих поривах. Хочу вас попередити, в решті решт.

Я все сказав. Далі самі думайте.

22. Serzh180473

23. pertusin

pertusin Stabsgefreiter

ПАТ «Укртелеком» повідомляє про неможливість надання абонентам послуг зв’язку на непідконтрольній частині Донецької області через протиправні дії щодо його об'єктів на цій території

ПАТ «Укртелеком» повідомляє про вимушене припинення з 1 березня 2017 року надання послуг на непідконтрольній частині Донецької області через втручання невстановлених осіб у роботу мережі та захоплення офісу озброєними особами.
    Оператор втратив технічну можливість централізовано керувати обладнанням на непідконтрольній території Донецької області і, відповідно, локальний фрагмент мережі оперативно відключено від загальнонаціональної мережі. Припинено надання послуг телефонного зв’язку та доступу до мережі інтернет для майже 200 тисяч осіб.
    Укртелеком повідомляє про ситуацію НКРЗІ, відповідним правоохоронним органам та іншим операторам зв’язку.

->Alexander. und Vitaliyj gefällt das.
  24. Serzh180473

25. kod75

kod75 Stabsfeldwebel

26. kod75

kod75 Stabsfeldwebel

Status des Themas:
Es sind keine weiteren Antworten möglich.