Близький Схід

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем nex92, 8 лют 2012.

1. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.406
    Адреса:
    Україна
    Добра ложка до обіду(с).
    В тому то й справа що альтернативні порти та трубопроводи треба було тягнути раніше, щоб мати зараз варіанти обходу, вкладатись в сучасне ппо.
    Крім саудитів там ще кілька країн заперті в ормузі з газом та нафтою, а саме страшне це незахищені опріснювачі, і з якої сторони ворог давно відомо. Дурачки коротше. Купа грошей, могли б себе убезпечити за той час поки аятоли при владі.

ДВ762, Ph@ntom та Alexandr167 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Наочник резиновий котяче око для pvs-14
      500 грн.
    2. Новий. В комплекті акумулятор і інструкція.
      41000 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Монокуляр Bushnell 16X52 ідеально підходить для спостережень на природі, рибалці або полюванні. Моно...
      210 грн.
    4. Легкое б/у. В отличном рабочем состоянии.
      10000 грн.
    5. (в наявності 10 шт.)
      Лупа с подсветкой Magnifier Jewelry TH-600553 Увеличения 30 крат Лупа с подсветкой Magnifier TH-60...
      130 грн.
  3. SunDay

SunDay Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    890
    Адреса:
    Средняя Скифия приморская степь
    Америка Грейт агейн :D, давайте все дружно ...Дядя Сем Дядя Сем ). לא מפחדים יחד ננצח

4. Cladotrix

Повідомлення:
    10.406
    Адреса:
    Україна
    Я тут до чого ? Мені по цимбалам хто там грейт егейн в кепкі, а хто не дуже, разом з сіоністами та англосаксами, з рептилоїдами і іншими масонськими ложами. Вони за себе нехай самі переживають, а ми за себе, в кожного своє місце під сонцем. Якби їх дії не впливали на наше життя, взагалі б можна було не моніторити.
    Друзів нема, є тимчасові союзники. Все.

_AURUM_, Ph@ntom, Oprishok та ще 1-му подобається це.
  5. SunDay

SunDay Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    890
    Адреса:
    Даже Тим часових нема

6. Cladotrix

Повідомлення:
    10.406
    Адреса:
    Україна
    Є, але сцикливі, загальмовані і жадібні. Без їх допомоги ми вже б давно програли, війна та країна тримається на економіці, а без розвідданих в нас і третини не виходило б робити з того що робим. Деякі допомагають послідовно, деякі ні, хочуть вже пропетляти, і всі захищають свої інтереси, нашими руками, ну і за те спасибі.
    Легко когось судити. Ми сильно комусь допомагали чи переживали коли десь йшла війна? Жили своїм життям, іноді сумні смайли в соцмережах могли втулити. Поки самого не стосуватиметься, ніхто не засовається. Загальна небезпека об'єднує.

7. Cladotrix

Повідомлення:
    10.406
    Адреса:
    Україна
    Нащо приписувати мені те чого я не стверджував, де я написав про "друзів"?
    Є певний інтерес кожного і співпраця. Хтось дотримується союзних домовленностей нормально, хтось зраджує одразу ж.
    Ми що до саудитів поперли бо сильно за них переживаємо? Ні, ми бачим спільного ворога в особі ірану, і нам вигідне підняття рівня суб'єктності країни на світовій арені і контракти. Нас цікавлять гроші, обмін озброєнь і вплив.
    Могли б поперти в Судан, Руанду чи ще кудись. Чому не поперли, бо не цікаво.

_AURUM_, Oprishok, Ph@ntom та 2 іншим подобається це.
  8. SunDay

SunDay Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    890
    Адреса:
    до вас друже тільки з повагою , в загальному сенсі
    да скаче кожного дня Труфальдіно і там і там, таблом світить і все сразу їде на користь :D

щось мені більше про восточні війни не дуже , набридло ,вийшов з теми ) не цікаво

Konrad Lorenz подобається це.
  9. Alexandr167

Alexandr167 General-leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    33
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    42
    Повідомлення:
    12.897
    Адреса:
    Украина
    ❗️❗️США знімають санкції з рф: «сьогодні ми оголошуємо про зняття обмежень щодо контейнеровозів під російським прапором», — Мінфін США.
    Без коментарів
    ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину