А в яркому ти тцк з находишься чи за скiльки сот км вiд нуля, до так дупу рвеш Чи Ти той коррупцiонер якi мiльярди розкрадають...я за уголовiка не голосував й за зеленого жлоба, тому що той хто дупу киркорову й вiдсмоктував у нього ж, не президент, а гомосятина!!! Як й половина держслужбовцiв.
слухай, гандоша ватноголова, я вже 2 роки в ЗСУ, шкодую що такі як ти, вилупки, мають право обирати та наступного разу знов якогось Усика чи знов зеленого скомороха наобираєте, а розхльобувати будуть інші.
ротердам + бенз подорощав на 9 грн. зеленскиій непрічьом. нафта ясно звідкі так як і газ але на папері все з ірану або єміратів
У міністерстві національної оборони Туреччини заявили про збиття балістичної ракети, яка була запущена з території Ірану та прямувала до повітряного простору країни. Про це йдеться у повідомленні відомства в соцмережі Х. Зазначається, що на шляху до Туреччини ракета пролетіла над повітряним простором Іраку та Сирії і була "своєчасно нейтралізована" протиповітряною та протиракетною обороною НАТО, розгорнутою в Східному Середземномор’ї. У районі Дьортйол турецької провінції Хатай зафіксовано падіння уламків ракети від ППО, "яка перехопила загрозу після її знищення в повітрі". Унаслідок інциденту ніхто не постраждав, додали у Міноборони країни.
Гандоша ватноголова твоей матери сын, хоть будь отпрыском зелёного жлоба, я тебе права не давал меня обзывать!
Повідомляється, що корвет класу «Сулеймані» IRGCN «IRIS Shahid Sayyad Shirazi» став ціллю ВВС США в іранському Бандар-Аббасі.
І не буде. Світова кон'юктура на нафту бачите яка. Тільки зростання. Власний видобуток знищений кацапами. Як і власну переробку. Бачили б ви що залишилося з наших НПЗ від масованих ракетно - дронових ударів.
Вихід бачу такий же як і в 2022 році - закрити очі на роботу напівлегальних міні НПЗ. І знизити вимоги до якості палива. Але до певного рівня. Бо бодягою заллють все. Бо як складеться ситуація навколо Ірану ми поки що точно знати не можемо. Нафта може і до 100 долл за бочку підскочити.
Ціни на бензин злетіли штучно: впливу ситуації в Ірані на ринок немає — АЗС підняли ціни на пальне просто, щоб заробити, та знижувати ціну, попередньо, вони не планують Короче усі хочуть зігрітися поки горить це полум'я
Зараз немає, а через тиждень буде. Зрозуміло, що всі хочуть заробити. Навіть в такій ситуації. Але підстави для хвилювання є. Бо нафти на ринку не прибавиться. А дефіцит в будь якому разі приведе до зростання цін.