Бліни,траншеї,смітники ПСВ

Тема у розділі 'Для новачків', створена користувачем Клевер, 23 лют 2018.

1. Клевер

Клевер Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    42
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    122
    Повідомлення:
    5.924
    Адреса:
    Galizia, Gliwice
    хз.. я завжди ходив на ліво сторону, там тянулись окопи, по правій тянулись по краю, цікавого нічого не було тому й ходив на ліво. А потім через пару років пішов на праву сторону і трохи у глиб а там бліндажний городок)

maaaaster подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Металошукач ,,Qwasar ARM,, (б.в.) но в робочому та гарному стані. Штанга складна (3 уровня) , компак...
      1575 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Терминатор трио-М, t...
      235 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателяТерминатор Трио-просп...
      250 грн.
    4. (в наявності 7 шт.)
      Професійний Handheld Metal Detector SNDWAY SW-752 швидке та точне виявлення металевих предметів Про...
      1750 грн.
    5. Модернезированний подводний детектор Эскалибур 2. Корпус блока и заглушки виполнени из капролокта...
      22000 грн.
  3. Pan Ivan

Pan Ivan Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    266
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    500
    Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Königreich Galizien
    Напарнiк колись забув зарядити прибор i був змушений просто копати окоп- знахiдки були,але те мicце колись по верхам були жирнe,то на днi полюбому щось буде.Друге питання сохран з метровоi глибини....

maaaaster та Tarko подобається це.
  4. Artyr

Artyr Hauptmann Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.094
    Адреса:
    Україна проти течії Стрипи
    Вчора вирішив почати копати бліндаж. Позиції в тилу на пагорбі, бліндажів десь 20. Вибрав менших розмірів, десь 3-4 м. Почав копати з входу. По середині де стіни не обвалились глибина десь 50 см, біля стін коло 1,5 м. Розкопав до дна приблизно 1 м на 2, доречі підлога зразу вирізняється, тверда - далі не копнути.
    По знахідках - бита тарілка, верх з люльки, колотуха. Трохи консервних банок і патронів, один гудзик. Думаю докопати повністю на другу неділю. Результат покажу, бо вчора фото не робив

ArtBorsuk, Tarko, Клевер та ще 1-му подобається це.
  5. Клевер

Клевер Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    42
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    122
    Повідомлення:
    5.924
    Адреса:
    Galizia, Gliwice
    Блін копати хрчеться а маю....

Images:

sketch1542353820126.jpg
    Maks007, Tarko, Artyr та ще 1-му подобається це.
  6. Artyr

Artyr Hauptmann Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.094
    Адреса:
    Україна проти течії Стрипи
    Так і забув відписати. З камрадом dfg докопали того бліндажа. З знахідок тільки одна бутилочка без написів, а з цікавого моток ниток на гільзі манліхера (нитки добре збереглись). От такий результат, на наступну зиму думаю ще пару там попробую викопати

Клевер подобається це.
  7. Zalishchina

Zalishchina Gefreiter

Повідомлення:
    41
    Адреса:
    Заліщики
    Вітаю. Дозволю собі підняти стару тему, яка знову стала для мене актуальною. Цікавлять австрійські позиції, зокрема бліндажі.

Нижче планую прикріпити схему позицій. За спостереженнями, на місцевості простежуються три лінії окопів:

• перший, передовий — глибиною приблизно 1 метр;

• другий — основний, без додаткових укріплень, глибиною 2–2,5 м;

• третій — неглибокий, близько 50 см.
    Хотів би поцікавитися у більш досвідчених колег, чи має сенс детальніше копати бліндажі на таких позиціях і де, на вашу думку, могли розташовуватися смітники.

Один із бліндажів, розташований між першим і другим окопом, поділений на дві частини, глибина близько 2 м. Знахідки з верхніх шарів приємно здивували: австрійський зачеп від пряжки, велика кількість ґудзиків, монета 20 гелерів, ніжка від австрійської пічки, консерви та стакан (остатки вопа), обмотана сіткою.

В інших бліндажах переважають консерви, також навколо них багато побутового сміття — консерви, тюбики від зубної пасти тощо.

Буду вдячний за будь-які думки, поради чи власні спостереження з подібних позицій.

8. Zalishchina

Zalishchina Gefreiter

Повідомлення:
    41
    Адреса:
    Заліщики
    Вибачаюсь, чомусь фото не загрузилось, буду вдячний за допомогу.
    Також ще за два бліндажа по 2 метра, вони були зєднані переходом.
    Без імені.png

Images:

Без імені.png