...а бланк 7,62 - чим відрізняється від 7,62х38 ?... Ви взагалі визначення цього слова - знаєте? Бланк - заготовка з отвором в середині і нарізами, однакова, що з однієї, що з іншої сторони. Тож те що Ви називаєте бланк 9х18 - це вже не бланк, а ствол бо в нього є патронник .... Розумієте, що намагаюсь пояснити?....
недавно имел дело с данным продавцом. он же на сс юа под винница крижополь и т. д. скоро отпишусь по результату и качеству сделки.
Сейчас с бланками полный локдаун. В Чехии карантин по красному. Фирма-завод, все стоит, ниче не отправляется.
Я со всема рассчитался, всем все попривозил, новые заказы временно не принимаю. Черт его знает, что дальше там будет. Кроме того, на бланки чехи круто подняли цены.
А попередньо написане і вами процитоване - ніякої інформації корисної не дало? Там же для нормальних людей наче все ясно розписано все і розкладено по поличкам... Чи - "чукча нє чітатєль, а чукча толька пісатєль?"....
На днях мають щось привезти. Привезуть, зробимо моніторинг, що воно з доставкою виходить по ціні і часу. Я радий би був, щоб ви у мене купували те що Вам потрібно, по вигідних для Вас цінах. Але на жаль, Чехи як для мене просто зажрались.