Бінокль Deltrentis

Тема в разделе "Скільки коштує?", создана пользователем Garantoff, 29 мар 2026.

1. Garantoff

Garantoff Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    4
    Вітаю! Є такий бінокль з сіткою, 8х30, оптика чиста, регулювання плавне як у нового. Номер нажаль стертий чомусь, точно визначити рік виробництва неможливо. Може хтось може підказать по роках та по вартості? З повагою.

Изображения:

IMG_20260328_223725.jpg
    IMG_20260328_223652.jpg
    IMG_20260328_223849.jpg
    IMG_20260328_224042.jpg
    IMG_20260328_224013.jpg
    IMG_20260328_223827.jpg
    Астро Гой нравится это.
  2. Интересные лоты

1. До вашої уваги набір з 7 металевих гудзиків моряків Третього Рейху 1940 року виробництва. - Всі пи...
      750 грн.
    2. (в наличии 16 шт.)
      Цена за 1 штуку! Диаметр 16 мм, пластмасса, металл, состояние по фото Пересылка Укрпочтой или Новой...
      50 грн.
    3. 25мм.,алюминий
      100 грн.
    4. Диаметр 21 мм, производитель Assmann & Söhne, Ludenscheid Не копанное коллекционное состояние, ф...
      220 грн.
    5. Состояние на фото.Магнитная.Пуговица НКС (Народный Комиссариат Связи)
      100 грн.
  3. Астро Гой

Астро Гой Gefreiter

Вітаю. З того що я бачу, можу впевнено сказати що Ваш бінокль був виготовлений у проміжку між останніми місяцями 1952 року по 1973 рік. Ціну звісно сказати не можу, бо це індивідуальне рішення власника. Можу лише сказати що якщо взяти Делтрентіс і Делтринтем у точно такому ж стані, то Делтрентіс має коштувати все одно дорожче, оскільки його випускали в значно меншій кількісній пропорції по відношенню до Делтринтема, а саме 8 до 1.
    Зовнішній вигляд бажає кращого, як і стан окулярів. Якщо звісно ті рисочки що помітні на фото є подряпинами, то це ще один мінус. Навіть більший мінус ніж якби це були подряпини на об'єктивах. І що робиться у середині теж має значення, оскільки видно сліди розкручування, а саме розкручування не професіоналом. Або ,,професіоналами", але не один раз.
    Більше не маю що Вам сказати. Суб'єктивно розповів все що знаю та побачив по фотографіях.

Instructor - Sun, Криос и Garantoff нравится это.
  4. Garantoff

Garantoff Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    4
    Дякую за розгорнуту та корисну інформацію! Стан дійсно не фонтан і я навмисно залишаю для оцінки в тому стані як є. До ладу доводить - то справа фахівців. Чув що ці прибори виготовляли для МВС та Штазі. З повагою.

Астро Гой и ТарасМ нравится это.
  5. Астро Гой

Астро Гой Gefreiter

Так. Але там було особливе маркування і свої нумераці. Ваш точно не із тих.

Garantoff нравится это.
  6. Garantoff

Garantoff Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    4
    Тоді з сіткою до NVA постачали?

7. Астро Гой

Астро Гой Gefreiter

Точно не скажу. Але біноклі для військ просто зобов'язані мати кутомірні сітки. Для спецслужб із функціями нагляду сітки не так важливі.
    У мене наприклад є трохи оптики із кутомірними сітками від яких (сіток) я би із задоволенням позбувся. Але знаю що потім уже не зможу поставити ці сітки на місце у такій же самій чистоті, у якій вони є на своїх місцях. От наприклад аби вийняти кутомірну сітку із АСТ потрібно повністю роз'єднувати два перископи на спільній осі , що є справою не із легких. Вийняти сітку із німецької SF14 значно легше.

Garantoff нравится это.