безымянный немец

Тема у розділі 'Військова археологія', створена користувачем J.silver, 21 чер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. КРЫМ 1944

КРЫМ 1944 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    757
    Адреса:
    CCCP
    +100 Даже добавить нечего.

Дмитрий Смирнов та Artyck подобається це.
    1. Антуражна пряжка військ SS
      1 грн.
    2. Под реставрацию. Состояние по фото
      625 грн.
    3. Бляха РСЧФ СРСР, розмір 75 мм х 50 мм, стан за фото, міцна.
      300 грн.
    4. По фото. Состояние отличное...
      4000 грн.
    5. Ремень British Army M37
      600 грн.
  2. Flugzeug

Flugzeug Schütze

Повідомлення:
    6
    Адреса:
    мск
    привет, если есть фотография жетона, можно попробывать найти данные о солдате.

3. metal999

metal999 Oberschütze

Повідомлення:
    15
    Адреса:
    латвия г.резекнэ п.о.эхо эпохи
    молодцы ребята.я тож всегда поступаю по совести.р

4. Котэ

Котэ Feldwebel

Повідомлення:
    910
    Адреса:
    Николаев Украина
    По-честному свое дело сделал,остальное на их совести,а чей солдат,/по большому счету сейчас значения не имеет(морального).Немцев я должен бы ненавидеть,они дядьку моего убили,а с другой стороны-такие же бесправные крепостные в бой шли.

2 користувачам це сподобалось.
  5. Filip J Fry

Filip J Fry Schütze

Повідомлення:
    18
    Адреса:
    usa nw
    молодцы! они солдаты и не виноваты что стали жертвой политики. им тоже было от 20 до 30.

сіроманець 78 та Artyck подобається це.
  6. Galnyanun

Galnyanun Gefreiter

Повідомлення:
    33
    Доброго дня доби всім. Прошу вибачення за втручання в розмову.
    Дуже багато прочитав різних думок різних людей по цій темі, і ось що я хочу вам сказати шановні.
    Яка зараз різниця хто був цей солдат, німець, румун, грек, українець, поляк і т.д. як для мене особисто немає різниці - для мене це солдат який не вернувся з війни і не похоронений належним чином.
    Так як вже звучало вище що німці не зацікавлені в розголосі інформації, так це ж якісь структури не зацікавлені, а прості німці навіть дуже б хотіли знати про долю своїх предків. У них свій бюрократизм а у нас свій бардак- ось і результат що лежать по лісах і полях невідомі солдати.
    про перебування вермахту на наших теренах я знаю з розповідей моїх дідів та бабусь і також знаю про те що серед них були порядні виховані люди, а також знаю про тих українців які були гірші за німців, кругом є люди, а є людиська незалежно від національності та віросповідання.
    І на остаток хочу побажати всім любителям копу - УДАЧІ, ЛЮДЯНОСТІ і поваги до загиблих ким би вони не були, будьте благородніші від тих чиновників до яких приходеться звертатись по допомогу.
    З повагою то всіх любителів копу. І ще раз перепрошую за втручання

ADRSH, HAUSSER, сіроманець 78 та 6 іншим подобається це.
Статус теми:
Закрита.