Я один раз сдавал несколько тысяч бутылок у соседа из гаража.. приличная сумма вышла. да и не обязательно в помойках рыться.. можно вдоль трассы пройтись или по пляжам, там их кучи валяются.. и для экологии польза будет.
ну в фсб тоже есть люди хорошие, может даже лучше чем на клубнике)) весь наш мир состоит из хороших и плохих(((
Без грамотного прораба - да. А если тупо посредник и к том же не один то .....й это надо -на одного РАБА три прораба
Сам сижу на " болту" с августа 2013г, поискал у себя, толком работы нет, а если и есть то не платят, возраст 54года. Короче нашел сутки через трое 1220грн в месяц и зарплату оказывается дают кирпичом, блин (влез в г..мно). Правда сам бывший водитель, работал на самосвале МАЗ, машину знаю и сам переберу ею хоть двигатель, хоть коробка. В этом деле по дизелю спец, а вот на бензинках не работал не спец. Предлагали дальняки не хочу, боюсь в жару уснуть хотя раньше постоянно в командировках был. Не знаю попробую поработать охранником теперь.
Залишаюся ще деякий час на старій роботі,питання про нову роботу чи заробітки актуальне.Раніше ніколи не думав про запасний план,коли прижало,зрозумів як я помилявся.Дякую всім за участь в темі,буду радий вислухати нові пропозиції,і думаю це буде корисно не лише для мене.
При поисках работы не сильно доверяйте газетным и интернет объявлениям, особенно с заманчивыми предложениями типа бесплатное жильё, двухразовое питание, вахтовый метод, понедельная оплата и т.д. Средняя з\п по Украине на сегодняшний день до 3000 грв. всё, что выше - мошенничество.
У фінів зараз повно тайців на ягодах. Вони організовані і працюють з розподілом функцій, тобто в їх є своя розвідка по масивах ягід, є перевізники і є основна маса, яка повністю зачищає масиви. Самим шукати ягоди, не знаючи місцевості навіть при наявності карти-однозначно програшна справа. Також важливо знати ціни у різних заготовлювачів. Але знайте, що на ягодах заробити дуже важко і в більшості випадків будете в програші. Тим більше, що заготовлювачі весь час намагаються знижувати ціни. Так що цей варіант я б не радив, бо витратите даремно свій час і гроші.
Сейчас активизировалась стройка в Крыму (много знакомых прорабов), но я принципиально не отправляю пацанов
Незнаю. Може ви і праві. Чув таку байку що там непогано платять. Доречі,знайшов тих людей що були в темі,то мовчать як риба об лід.
Через те й мовчать, що прогоріли. Добре заробляють на цьому лише посередники, які і розповсюджують байки про непогані заробітки на ягодах. Якщо зумієте налагодити контакт з тайцями і будете їм платити більше, ніж їхні організатори і на різниці в ціні будете мати зиск при здачі своєму роботодавцю, то щось заробите, але не дуже багато, бо самим заробити важко. Крім того кожного дня потрібно платити за бензин, за проживання та й свої харчі теж чогось варті. Потім потрібно буде їхати через Польшу, а не Росію, бо ніхто вам гарантії по Росії не дасть. Так що якщо хочете мати клопіт з ягодами, то думайте.