Доброго вечора,сьогодня купляв товар олх доставкою укрпоштою,продавець теж жалівся що 40 грн знімають з нього
Вчора оформляв по ОЛХ товар до 500 грн Укрпоштою - все як ранiше, доставка безкоштовна, тiльки комiсiя за перекз.
На самом деле - возможно. В настройках аккаунта "OLX доставка" убираете вообще способ доставка Новая Почта. Оставляете Meest и Укрпочту. Я на этой недели купил два тяжелых (более 20 кг) крупногабаритных товара и мне их бесплатно доставила Укрпочта с OLX доставкой.
В своєму аккаунті - не маю можливості таке зробити, Нова пошта - по замовчуванню завжди активна. А у Вас справді можна її відключити?
Такую х.. сделали только для НП при том что ее отлучить нельзя. В результате - Олх пропеарился перед покупателями. - Продавцы поматюкались, в первый раз, и подняли цену. - Покупатели думая, что обманули судьбу, весь этот праздник жизни оплатили. В общем олх как всегда поступал по свински. Т.к. доставку НП не отключить. Я б советовал бы покупать либо Укрпочтой. Или meest'ом (сроки те же что и у Укрпочты, но отделений больше и легче забрать) З.Ы Meest тоже молодцы - акцию сделали, но о ее существовании многие отделения не в курсе, и вообще не знают, что обязаны принимать посылки. В общем клоунада.
И правда не отключается. Ну тогда да писать в самом объявлении что OLX доставка только Укрпочтой и Meest - а все заказі с Новой Почтой не подтверждать.
зачем выдумывать велосипед, если можно просто выставить вес товара выше 5 кг и все из личного опыта на ОЛХ - никто описания товаров не читает
тут теж палка в двох кінцях - тоді влупить з Покупця, як за доставку вище 5 кг - тобто вже Покупця намахуємо по доставці. Я як виставляв ножі, то помітив, що автоматом ставить 2-5 кг. і завжди міняв вручну на 0,5-1 кг, щоб покупець не платив лишнє. При цьому, як купляв ножі, то помітив, що багато продавців не міняють автоматично присвоєну вагу, що здорожчувало доставку. Просив поміняти, не пам"ятаю на скільки, але доставка дешевшала (ще один лайфхак, хто часто користується - перевіряйте вагу лота)
палка всегда с 1 концом или вы теряете деньги за доставку и и граете саморитянина и думаете о покупателе или нет
Дивний підхід. Ну, кожному - своє. Я стараюсь бути чесним і поважати Покупця, а не "грати самаритянина".
я тоже, но когда все ищут халяву и хотят нахаляву все получать, то такие "покупатели" идут туда, куда пошел русский корабль
Трохи не зрозумів Вас. Наприклад, якщо Ви продаєте товар вагою 1 кг. за 600 грн. і покупець просить поставити ціну 640 грн. , щоб покрити Вашу комісію і отримати "безкоштовну доставку" - то він халявщик і йде за кораблем? А якщо Ви на той же товар поставили вагу більше 5 кг., ціну 600 грн. - то покупець нехай оплатить дорожче за доставку, зате буде "красавчік", бо не шукає "халяву"? Так виходить?
я так отправил несколько посылок и как то не увеличилась ценв за доставку так что не парьтесь если покупатель просит поставить вместо 600грн - 640 грн, то он тоже платит 30 грн со своей стороны, если шо
напевно в мене якийсь другий тип аккаунта на ОЛХ, ніж у Вас, бо в мене ціна доставки від ваги мінялась. Впринципі , ясно, дякую за Вашу думку по цьому питанню.
От якраз комісія і є оплатою послуги за доставку. Просто як кажуть на росії: Ігра слов, або новояз, кому як зручно. Українською це називається НАїбблалово.За доставку хочеш не хочеш доведеться платити.Нажаль.
Якщо почитаэте всi пости у цiй темi, то побачите, що тут обговорюэться вже сама тема ОЛХ доставки та нововведень ))
Наче як нещодавно добавили таке, і комісія залежить від суми. Проте як на мене, більше питань є до того, якщо доставка не безкоштовна. Наприклад ви купили товар і доставка нп виходить 70грн (наприклад), ви оплачуєте сумму товару і доставку, а потім вам щось не сподобалось, або неактуальної, ви із продавцем домовились про відмову. Робите її у додатку, а от сума за доставку 70грн вам не повертаеться. І суто історія із життя: Знаходжу на олх мебель котра мені потрібна була, за ціною 4500грн, сумма комісії + доставки вийшла 600грн з копійками (мова за олх доставку). На наступний день дзвонить до мене відправник, і каже що нова пошта не може прийняти за тою накладною посилку, бо треба пакувати у ящик, і запропонував зробити відмову і просто відправити посилку накладеним платежем. Я згодився, бо думав що з мене знімуть тільки комісію (близько 150грн), хоч і те зараз не малі кошти, проте вибору в мене не було. Я сиджу, чекаю на повернення усієї суми, і що я бачу: списалось в мене 5100 з копійками, а повернулось 4500грн, тобто тільки сума за самий товар, а от комісія, доставка не повернулась. Олх давав оператора, проте не відповідав на мої питання. Вже пройшло біля місяця, як би сроки закінчились, і вони почали відповідати мені на пошту. Як на мене, це був дуже поганий досвід із користуванням олх доставкою і не важливо безкоштовна вона чи ні...
Відділення Нової пошти закриваються з швидкістю світла. Відправляв посилку в Київську область з четвертого разу з замовником попали працююче віддлення. В мене в місті по два три віддлення на мікрорайон закрились. Якщо потрібно щось відправити уточнюйте відразу, щоб не шукати поиім.
Замовив річ з Олх ( олх доставка). Взагалом сума коштів які необхідно заплатити була розписана в додатку НП. Розрахувався карткою ( не кредитною). Зняло більшу суму чим вказано в додатку НП..небагато..15 грн...але скритий платіж.Нова Пей потихому знімає відсоток. Нова пошта відкрещується що Нова Пей це не вони))))