головне не переплутати з конвалією та і після того як черемша викине стрілку щоб квітнути то вона вже не їстівна. а що до березового соку та там теж не все просто. колись давно працюючи на виробництві вирішив наточити собі соку. на тереторії виробництва була невеличка березова посадка, озеленили виробництво. тож і пішов я до тих берез. і от саме цікаве що з одної берези сік смачний а у сусідній ніякий, вода водою. тож спочатку тре скуштувати сік якщо смачний то точити і надалі якщо ні то забити отвір чопиком
У нас не растёт черемша так что не перепутаю, её ел там откуда шахтёры танкисты в дыре, это было при совке, с тех пор больше не пробовал. С ув Сергей
тю. а що такого. з шишок теж непоганий сік виходе, та і варення наварити можна з молоденьких шишок. я якось спробував але мать вже застарих набрав то баняк після того як оте усе викинув бензином відмивав, нічим іншим живицю відмити незміг
біля Мотрони черемша така була що приходилось вишукувати маленькі галявини щоб ключкою махнути, та і собачку губили разів скілько. покличиш та дивишся де черемша двигатись починає то там і є Мотька
Весною приїхали компанією на дачу, коли все було в розгарі одному захотілось з стріл чеснока салатіка до шашлика, пішов нарвав, приготовив. Хто не їв салатік було нормально, а хто їв надругий день, ой як хижо було, з двох дир виривалось. Дебіл стріли нарциза нарвав, замість чеснока.
За варення знаю, дійсно смачне, теща варить. Ми в основному його, як ліки від кашлю застосовуємо, досить гарно допомага.
ну то тке, то життє© головне що той салатик гарно пішов під той шашлик. незнаю чи правда чи ні але знайомий розповідав як на рибалці замість риса в юшку опаришів вкинули та зжерли. а на ранок як риблити зібрались то незмогли опаришів знайти, тілько рис.
В нас також, дружина 1нколи варить, а жерти змусюе, бо 1накше н1хто не хоче, приторне, г1рке. А з опаришами так1 байки е на кожн1й рибалк1, як з танками в кожн1й калюж1! З пов
Шишка манюсенькая, сосновая, если чуть попробовать то приятно, но у нас же для того чтобы помогло их надо жрать! Вот и заставляла, а если ложками то противно.Несколько лет уже не закрывает. С ув
Це у Вас за клуней росте? Гарн1 шишки, на жаль в нас таких немае, пов1сьте обьяву 1 люди до Вас потянуться! З пов
таке. ну і на яку холєру мені тії люди? усе витопчать, поломають, сплюндрують. ні! най ліпше не приходять. та і якби в мене таке дерево було то я б ліпше з нього спробував кудель зробити та шворок накрутити. бо зара одна синтетика а пінькової шворки незнайдеш. отакоєот. а ви кажете