Вітаю паньство. Сьогодні і на моїй вулиці свято. Отримав бульбулятор. За 9 років покупок на алі, ще так не чекав, і не відстежував як цю посилку. 23 грудня заїхала в Україну (Львів), і до сьогодні каталася по двох областях. Ну то таке. Підготовився до цієї події я, чекаючи бульбулятор. Провів металевою трубою магістраль, там крани , фільтр, все як положено. Завівся гена зразу, тільки такий ньюанс, коли перемикач чітко стоїть на газ з труби, то глохне, поставив в проміжне положення, працює норм. Думаю, тиск і обєм газу предостатній, навіть напевно завеликий. Ну подальша робота покаже, що до чого. Вже темно, більше сьогодні не хочу експерементувати, чекаю коли вирублять свєту, і "прощавай" бензин.
Доречі,з першого грудня,як перевів на газ,напрацювання гєни вже 205 годин.. Це він за цей час мас проковтнути мінімум 250 літрів бензину.. Отакоєт..
замітив таку річ: при переводі машини на газ люди не стають витрачати менше..тратять стільки ж ... тільки їздять більше...точно так і з генератором при переводі на газ - тратиш не менше - просто крутиш генератор більше...
Та ні,не згоден.. Різниця у ціні у 10 разів таки не дасть витратити більше. Бензин по 54 вже,п газ 7.96.. І розхід газу 0.5 куба.. Тож економія при бажанні легко рахується. Бачка бензину 15 л вистачало на 12 годин. Допогти із підрахуванням?
з розходом трохи не згоден...1л бензину це в еквіваленті десь 1.2 м3 газу...це так як 1л бензину в еквіваленті десь 1.1л зрідженого газу ...
Це напевно в теорії. По своєму генератору, при номінальній нагрузці, 1л бензи в годину. Сьогодні працював на газі, 0,5 год-0,4м.куб. В годину навіть 1 куб не виходить. Включено все то саме, як при роботі на бензині.
Навіть якщо й куб вийде,наздоров‘ячко йому.. 7.96 це не 54.. Позавчора світла не було рівно 12 годин.. Гєна працював без зупинки.
всі таблиці так говорять: https://bioopt.com.ua/ua/a240346-sravnitelnaya-harakteristika-nekotoryh.html https://a-invest.com.ua/aktualno/tablitsa-teplotvornosti.html
Я навіть не заміряв, і так все зрозуміло. На сьгодні навіть дровами топити дорожче чим газом, якщо ти їх не вкрав.