БРСМ, Avantage, VST и другие, – эксперт рассказал, какие сети АЗС воровали у ВСУ на зарплатных налогах в 2023 году БРСМ и Avantage за 2023 год недоплатили на двоих 180 млн грн только зарплатных налогов. В целом, за исключением первой пятерки лидеров по уровню начисления официальных зарплат, сети АЗС недоплатили более 7 млрд. грн. Если налоговики заставят все сети АЗС платить объективные зарплаты, то «откормят» не двоих (НДФЛ и ЕСВ), а трех зайцев – плюс налог на прибыль. Все цифры для анализа у налоговиков есть, остались формальности. Речь идет о немалых деньгах, которые очень нужны воюющей стране. В то же время, мы незаметно привыкли к тому, что кто-то постоянно ворует уже не просто у государства, а де-факто у воюющей армии, написал на своей странице в Фейсбук эксперт рынка топлива, директор Консалтинговой компании «А-95» Сергей Куюн.
Українцям готують подорожчання бензину, дизеля та автогазу, — законопроєкт Документ передбачає, що акцизи на пальне будуть підняті до європейського рівня до 2028 року. Поетапне підвищення розпочнеться вже з 1 липня 2024-го. У підсумку до 2028-го пропонується встановити ставки акцизного податку на: бензини – 359 євро за 1 тис. літрів (зараз 215,5 євро); дизельне паливо – 330 євро за 1 тис. літрів (зараз 139,5 євро); газ – 277 євро за 1 тис. літрів (у попередній редакції було 70 євро, як зараз). Втім, остаточного рішення щодо підвищення акцизних ставок ще не прийнято. Україна Online
Заказуха ? Нагадайте будласка, це з якої АЗС мережи топменеджера "тягали" за фальсифікатне пальне ? Якщо це не правда , то докажить обратное . Особливо я вважаю це поводом замислитися .
Назвіть мені мережу, де нема фальсифікату? Якби були хороші і погані, я б з вами погодивсь. А в реальності де хороших ніколи не було, це тупо заказуха одних поганих, на інших.
Та тут питання не в якості, а в податках, які в реальності ніхто в повній мірі не плате. У всіх мережах кучі різних відкритих "ПП", на які оформлені по декілька азс, і все в оренді. Тільки про одні пишуть, а про інші тихенько мовчать. На рахунок якості, в нас Сокара і Кло нема. Там де заправлявсь, трохи вище по якості Вог, але явно не на 10 грн. на літрі. Решта де заправлявсь різниці суттєвої не відчув. Мотто та Маршал наввть не ризикую заїзжати.
Сокар . Тому деякі й сумнівні АЗС пропануть трохи дешевше, але неякісне пальне . Бо людям немає з чого вибирати. Та й пожалітися , на таких , нема кому ...
На рахунок Сокару, вам так сказали, чи ви самі вирішили ? Що в вашому понятиі сумнівна АЗС ? Чесно, ви мені нагадали мого кума. Рвонув він ремінь ГРМ, дотяг через жадібність і дурь до 110 тис. Звоне, питає, шо робить. Ну, як шо робить, купи ремінь, притягни до мене, накинем новий, прокрутим, якщо ніде не клине спробуєм завести, може і пощастить, якщо ні то скинем голову і подивимсь. Нє, ніфіга він зняв голову подивитись, бо спеціалісти сказали, що так нада. Закінчилось, все тим, що заплатив спеціалістам більше 20-ти штук за заміну направляйок, клапанів і опресовку (яка нафіг не потрібна була), а привіз голову з старими клапанами, які були зажаті в дрельку і відполіровані наждачним папером. Чому ? Та дуже просто, люди сказали, шо нада робить дорого і буде якісно. На заправках теж саме. Ефект плацебо наше все.
Вам пощастило, а я двічі попався, після чого поламав їх картку, і після того навіть в туалет туди не заїзджав.
собі вибрав декілька, інші, схоже по франшизі оминаю, помічені в крадіжках. А на предмет туалетів не вийожуюсь, навіть на найгіршу заїду.
Я завжди вважав , що дп там було гарне . Ну то таке ... Я не так давно заправив свою "7" 100 бензом ))) Так Я ні який різниці не побачив ... розхід залишився такой самий , як й на спиртової суміші. Тільки ціна - космос .
Сімочка вже старенька, вона на 92-му, буде себе карще почувати і їхати, ніж на тому лайні з купою присадок.
Ні, бензин 95, після другого разу картку поламав, на прикінці 2021 року. і двічи в гбо 40 літрів влили 39 і 41 літр, і це балон був не пустий і з відсікаючим клапаном. На інших азс більше 36 не влазило.
Турция маскирует нефть из рф под свою и экспортирует ее в ЕС, что приносит россии миллиардные прибыли, - Politico Издание пишет, что в период с февраля 2023 года по февраль 2024 Турция увеличила свои закупки у России на 105% по сравнению с предыдущими 12 месяцами. За этот же период турецкий экспорт топлива в ЕС подскочил на 107%. В материале отмечается, что в целом схема, по которой российское топливо попадает в ЕС, связана с лазейкой в санкциях. Так, несмотря на ограничения, существует разрешение на импорт в ЕС "смешанного" топлива, если оно маркируется как нероссийское.